Početak aranžmana "odmor u karantin vili" je uspešan: Da li biste letovali u "zlatnom kavezu" za 2.000 evra?

02. 03. 2021. 000000 21:15

Foto: Instagram/ screenshot sripanwa

Bogati gosti se upravo odmaraju na Tajlandu. Ono je prva grupa turista iz najnovijeg programa "odmor u karantin vili" koji će letovanje provesti zaključani u luksuznoj vili.

Pročitajte još: Pet najluđih prevoznih sredstava u svetu, a jedno je SRPSKI izum (VIDEO)

Turisti koji su odvojeno smešteni u luksuznim vilama "Sri Panwa" su iz Britanije, Francuske i SAD, a oni će obavezni karantin od 14 dana provesti zaključani u vilama sa bazenima.

Dva puta dnevno im mere temperaturu, a test se radi prvog, petog i 10. dana.

- Paket uključuje privatan transfer od aerodroma u Puketu, tri obroka dnevno i dostupnu medicinsku sestru 24 časa dnevno - kaže Tančnok Pramkul, pomoćnik direktor "Sri panva" hotela.

Turistima će se dva putu dnevno meriti temperatura, a test na kovid će biti urađen odmah na aerodromu, petog i 10. dana. Tokom deset dana boravka turisti ne smeju da napuštaju vile, odnosno dok se ne završi kovid-aranžman.

Pročitajte još: Porodice su najzainteresovanije za LETOVANJE, ali pod 2 uslova

Vile "Sri Panwa" su izuzetno luksuzne i čitav aranžman traje 14 dana, pa že gosti dva dana pre polaska moći da idu do centra Puketa ili gde god žele.

Pre ovih turista već su stigli gosti iz Južne Koreje koji su se opredelili za golf karantin. Oni su odseli u "Artitaia Golf & Resort" i svih 14 dana će igrati golf i baviti se aktivnostima na otvorenom.

Pročitajte još: Jutjuber Deni o Srbiji: PLJESKAVICE su velike, a OVA stvar je neverovatna! (VIDEO)

Od ovog 41. golf turiste Tajland očekuje prihod od pola miliona američkih dolara.

PRATITE NAS NA INSTAGRAMU i FEJSBUKU