I u pantalonama se možete UDAVITI kada kupovina na INTERNETU krene po zlu (FOTO)

Kristina Malešević

08. 03. 2021. 000000 11:10

Foto: TwitterScreenshot/BethmaccaNew

Tinejdžerka iz Velike Britanije postala je svetski popularna nakon što je objavila hit sliku internet porudžbine, tačnije pantalone koje bi je progutale, da ih je obukla. Iako je u opisu pantalona bilo navedeno da imaju visoki struk, ovaj visoko struk došao joj je, ni manje ni više nego do - brade.

Pročitajte još: PEPITO će se nositi i ovog proleća, ali zaboravite i crnu i belu! Evo u ovim bojama ćemo ga nositi (FOTO)

stvar bude još interesantnija, pantalone su kupljene na proverenom sajtu jednog popularnog britanskog brenda, sa kojeg je ova tinejdžerka već kupovala. Ipak, nije očekivala da se u pantalonama dubokog stuka može skoro udaviti.

Ipak, osim fotografije i pantalona do brade, planetarno je postao popularan i njen komentar na fotografiju sa ovim pantalonama.

Pročitajte još: Predstavljamo vam njegovo veličanstvo, TURBAN! Idealni ako ste u žurbi, a možete ih napraviti i sami (VIDEO/FOTO)

- Kada Pretty Little Thing pomisli da imam noge poput Kendal Džener - napisala je ova tinejdžerka. 


Foto: PrettyLittleThingScreenshot

Pročitajte još: Proslavila ju je Keri Bredšo, a nakon dve decenije ova TORBA ponovo osvaja svet (FOTO)

Ipak, na sajtu pantalone nisu ni nalik onima koje je mlada Britanka dobila na svoju adrecu, barem ne toliko dubokog struka.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU