· · Komentari: 0
rešenje

Kako FARMERKE treba da stoje? Obratite pažnju na ove stvari i olakšajte kupovinu

Kupovina farmerki nekada se čini kao prava nemoguća misija.

1612521926_Depositphotos_183119848_s-2019.jpg
Foto: Deposit

Probanja u nedogled do pronalaska idelnog modela ume da se završi neuspešno. Međutim, postoji nekoliko trikova koje možemo da naučimo i da se sledeći put vodimo njima. Olakšaće proces kupovine farmerki.

Pročitajte još: ŠTEP, šav i prsluk. Počinju RASPRODAJE ove stvari će biti moderne i naredne zime

Struk

Ovo je najvažnije područje na koje treba obratiti pažnju. Važno je da gledate da vam se pojas farmerki ne urezuje u struku. Biće vam pre svega neudobno, a onda će i izgledati loše.

Tako]e je važno da vam ne stoje prenisko na struku, zbog udobnosti i boljeg izgleda birajte one sa visokim strukom. Pojes treba da bude na toj visini da vam kaiš ne treba, a uvek ga možete dodati kao aksesorar.

Struk najbolje ističu široke nogavice.

Foto: Deposit

Zadnjica i butine

Dobro odabrane farmerke mogu da naprave ono što želite. U butinama ne smeju biti preuske kako biste mogli nesmetano da se krećete.  Birajte one u kojima je pođednako udobno i sedeti i stajati. Treba da se kreću zajedno sa vama.  Šavove sa unutrašnje i spoljne strane nogavica dobro pogledajte. Ne treba da se uvijaju jer će to značiti da su preuske.

Pročitajte još: Šanel kaže: Ovo će obeležiti proleće/leto 2021. godine, spremite se! (FOTO/VIDEO)

Dužina

Sada postoje razni stilovi. Predugačke nogavice ponovo su moderne, a tu si i kraće. Gledajte šta je vama udobno i u čemu se osećate lepo.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.