Ove osobine horoskopski znaci kriju kao "zmija noge": Tračare, lažu i sebični su!

12. 03. 2021. 000000 08:00

Foto: Peksel

Niko nije savršen, ali neki horoskopski znaci imaju loše osobine koje teško mogu da sakriju. Ovo su najgore osobine četiri horoskopska znaka koji se trude da sakriju.

Pročitajte još: Astrolog otkriva kakva će nam biti 2021. godina: Maske ćemo nositi do aprila 2022.

Blizanci

Pošto njima vlada Merkur planeta konunikacije možemo reći da su oni najveće tračare horoskopa. Prevrtljivi su i lako menjaju mišljenje. Na njih ljudi ne nomgu da se oslone. Pričaju jedno, rade drugo a treće misle. Menjaju mišljenje kako vetar duva. Umeju da rade iza leđa. I prvaci su da gledaju samo svoj lični inters.

Lako menjaju mišljenje, tračare, rade iza leđa

Ribe

Iako kažemo za njih da su najveće duše horoskopa i da su empatični, Ribe imaju osobine ljigavosti. Lako se prilagode svakoj situaciji ali samo ako imaju korist od toga. Umeju da daju lažnu podršku i pokažu lažnu empatiju. Prosto su ljigavi, kao onaj osećaj kada držite ribu u ruci, a ona se stalno migolji. Na prvi pogled umeju da budu mile i tihe osobe, ali kako vreme prolazi okruženje uviđa njihovu prevrtljivost.

Pročitajte još: Poslovni horoskop za mart: Škorpiji pare, Strelcu uspeh, a jedan znak se seli u drugi grad

Nestabilni, narcisoidni i sve pare troše na sebe, da li znate ko je to?

Vaga

Najgora osobina kod njih je njihova nestabilnost i narcisiodnost. Dok Vaga donese odluku okolini zna da "pozli". Zaljubljeni su u sebe i velike su diplomate ali tu svoju osobinu umeju da iskoriste tako da zavade dve strane. NJihova empatija gotovo i ne postoji. Najlepše parče kolača će prvo odvojiti za sebe, a okolini šta ostane. Umeju da zarade novac, ali će ih najpre potrošiti na sebe.

Pročitajte još: TRI horoskopska pobednika godine, a prvi su Ribe, koje treba da se spreme za SPEKTAKL

Škorpija

Najbrutalniji i najosvetoljubivi znak horoskopa. Gotovo da nemaju moral, pa ćemo među ovim horoskopskim znakom najčešće videti "noćne dame". Pošto imaju izraženu erotsku crtu često partnera znaju da omađijaju i na taj način da upravljaju njime. Osećaju ljudsku slabost i uživaju da baš tu "gađaju". Umeju da se hrane tuđim strahom koji nepogrešivo osećaju.

PRATITE NAS NA INSTAGRAMU i FEJSBUKU