· · Komentari: 2
PLANETE

Suzana Ban upozorava: Jupiter i Saturn su najavili NOVI SVET, pripremite za novo doba

Ovih dana se učestalo govori o dolazećem astrološkom aspektu od koga mnogi očekuju nešto epohalno. Brojni su tekstovi na tu temu, i to ne samo astrološki. Da li je tako?

1607679884_Suayana.png
Foto: V.Danilov

Razne duhovne i energetske škole najavljuju vreme otkrovenja, velike slobode, buđenja planete, otvaranje kosmičkih portala ili, drugim rečima, kapija kroz koje čovečanstvo konačno prelazi na viši nivo.

Činjenica je da je pred nama, zaista, civilizacijski važan period. Međutim, da li će to ići baš tako u šta mnogi veruju, ili će i ovaj prelaz biti dramatičan i bolan, odgovor daje astrološko tumačenje navedenih aspekata.

Pročitajte još: Italijani predvideli koronu još 1962. godine?! Otkriveno šta stoji iza ilustracije napravljene pre 50 GODINA (FOTO)

U ljudskoj prirodi je da, ukoliko se nađe u nedaći, mašta i zamišlja epohalne i nagle preokrete koje, obično, gledamo samo u filmovima. Nije to ništa čudno ako znamo da su nas od rođenja oblikovali bajkama, stoga iščekivanje naglog spasenja jeste u osnovi ljudske prirode. Bez obzira na lepotu dečje naivnosti, iskustvo nas, ipak, uči da se nikakve promene nabolje ne dešavaju naglo.

Borba i naporan rad tek predstoje...

S druge strane, promene nagore često stižu u deliću najmanje jedinice vremena. Na primer, koliko vremena je potrebno sagraditi kuću, a koliko ju je potrebno sravniti sa zemljom?! E tako izgleda planeta Zemlja ovih dana. Iščekujemo dvorac na horizontu za koji smo, ove godine, udarili tek kamen temeljac. Iluzorno je maštati o tome da ćemo se, za koji dan, useliti u njega. Naprotiv, rad i borba tek predstoje.

Pročitajte još: Posle 735 GODINA: Srele su se TRI PLANETE, stari svet će se raspasti i u DECEMBRU počinje NOVI POREDAK

Saturn u Vodoliji
Ulazak Saturna u Vodoliju već smo, u martu ove godine, doživeli na najdoslovniji način: Saturn, koji predstavlja ograničenje i zabrane, kada je prvi put ušao u Vodoliju, koja je sinonim za društveno-socijalno uređenje, humanost, druženje i svaku organizovanu celinu, zaustavio je celu planetu. Sve što je predstavljalo vodolijski princip, stalo je.

Da li će se otvoriti carske dveri? Foto: Depozit

Ako je sve tako, šta nam to najavljuje redak i nadasve moćan tranzit koji će se, na astrološkom nebu, formirati oko 21. decembra?

Jupiter i Saturn najavljuju novi ciklus!

Jupiter i Saturn na nula stepeni Vodolije, na prvom mestu najavljuju početak novog dvadesetogodišnjeg ciklusa jer je toliko vremena potrebno do nove konjukcije, ali u drugom znaku. Drugo, ovakav spoj baš u Vodoliji desio se pre otprilike 800 godina. Dakle, već je jasno koliko je ovo redak, ali i važan astrološki tranzit.

Pročitajte još: Rade Popović, načelnik Beogradske kriminalističke policije, dobio je ZADATAK: Ko je ubio multimilionerku Dragu Mitrićević?

Kroz šta ćemo proći?
Ovaj aspekt je već najavljen njihovim spajanjem u znaku Jarca. Sve što nas sada muči, uvod je u ono kroz šta moramo proći. Kroz šta to moramo da prođemo, govore dalji aspekti i tranziti koji dolaze.

Sada opet stiže taj tranzit, ali nakon nekoliko dana, ograničenju i zabranama pridružuje se i Jupiter, planeta koja je simbol slobode, širine, putovanja, rasta i ekspanzije. S obzirom na to da je u ovom položaju Saturn jači (stariji) jer je suvladar Vodolije, teško će se jupiterska energija razviti u punom kapacitetu.

Narod traži slobodu, ali je borba uzaludna...

To znači da će se širom planete podići narod u želji da prigrabi slobodu, ali borba će biti osuđena na neuspeh. S obzirom na to da su obe planete u nadolazećem kvadratu (lošem aspektu) prema Uranu u Biku, astrološka prognoza ne može ni iz daleka da deluje bajkovito. Naprotiv.

Pobune, histerija, virus, bankrot.

Pročitajte još: Uran u Biku u januaru donosi finansijski ZEMLJOTRES: Da li treba ulagati u zlato i KRIPTOVALUTE?

Biće zemljotresa!
Početak ovog aspekta ukazuje na zemaljski potres. Kao što je u martut Saturn u Vodoliji zatresao Zagreb. I sada je zemljotres izvestan na nekom trusnom području koji se, poput Balkana, trese već mesecima. Elementarne nepogode, šokantne vesti, preokreti. Ulazimo u ciklus kada nam vesti o koroni neće biti u prvom planu, jer, dolaze još stresnije.

Ako bismo bukvalno preveli položaj planeta na nebu i scenario koji u narednom periodu prave, sled događaja je sledeći: Širom sveta pobune, demonstracije. Narod ustaje protiv represije i zabrana koje su deo borbe protiv virusa korona.

Narod ustaje, a virus ne posustaje!

Virus još ne posustaje, moguće su drastične posledice opšte histerije jer, hteli to da prihvatimo ili ne, virus postoji. O opštem pucanju zdravstvenog sistema ne treba ni govoriti. Finansijska katastrofa, bankroti država, rušenje velikih sistema... i ne samo to.

Na kapiji smo, ali prelaz nie bajkovit. Jupiter i Saturn u Vodoliji najavljuju novo uređenje!

Tačno je da smo na kapiji novog doba, ali, prelaz nije bajkovit. Tokom čitave 2021, Saturn u Vodoliji i Uran u Biku vode svoju bitku, a to znači da, bez obzira na svu bajkovitost Jupitera/Saturna u Vodoliji, koji najavljuju sasvim novo uređenje, energetska revolucija koja prethodi mnogima neće doneti dobro.

Uzdignite se u duhu, oslobodite straha jer je on antena za nevolje i strpljivo posmatrajte u kakvom istorijskom vremenu živimo.

Pročitajte još: Pismo MASONA koje se PREPRIČAVA: Isprovociraćemo socijalnu KATAKLIZMU i otvoriti vrata LUCIFERU

I to ima svoju lepotu, ali u njoj ćete uživati jedino ako ispoštujete osnovni astrološki princip Saturnovog učenja, a to je: strpljenje, disciplina i odricanje od svih privilegija za koje mislite da vam pripadaju. Univerzum pravi preraspodelu, sačekajte svoje nove karte za igru.

PRATITE NAS NA INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.