Oglas
· · Komentari: 0
PLANETE

Astrolog Tanja Veljković je predvidela sve što se desilo u SAD: Kaže da nas tek čeka SPEKTAKL i otkriva KADA!

Tanja Veljković je u štampanom izdanju "Trećeg oka" napisala da će od 6. januara sve što se kuvalo izaći na videlo u SAD, a postati očigledno 13. januara kada je Donald Tramp opozvan. Naglašava i šta nas još čeka!

1610830064_neredi.jpg
Foto: EPA
Oglas

Pre tačno godinu dana svi smo uskočili na "poligon". Izgledalo je da smo zaglavljeni i da nikada neće doći kraj, ali  evo nas na novom nivou "kosmičke igrice". Ako pogledamo sebe unutrašnjim vidom, shvatićemo da više nikada nećemo biti isti.

Uran je 14. januara krenuo direktno i novoj energiji daje dodatno ubrzanje. Velika mašinerija će se pokrenuti.

Pročitajte još: EKSKLUZIVNO: Tanja Veljković donosi spektakularan horoskop decenije do 2030. godine!

Ovo je dominantna energija godine. U jednoj oblasti života osećaćemo snažnu unutrašnju potrebu da konačno uradimo nešto neuobičajeno, neočekivano, originalno, da sprovedemo individualnu revoluciju i reformu (Uran).

Ko će osetiti Urana?
Ove godine, zajedno sa Saturnom u Vodoliji, dobija glavnu ulogu i ponovo ima priliku da zablista. Kvadrat ove dve planete biće aktivan cele godine i niko se neće izvući, svako će ga osetiti, iako će najviše delovati na pripadnike prve dekade fiksnih znakova (Bik, Lav, Škorpija, Vodolija).
Svi su spremni za revoluciju i svi se plaše promena!

Na drugoj strani biće strah od promene i napuštanja udobnosti. Saturn će postavljati ograničenja i restrikcije da bi održao strukturu.

Do promene će svakako doći i jedino u čemu možemo da pogrešimo jeste da dozvolimo da sumnja i strah pobede i da odustanemo.

Pročitajte još: Era Vodolije: Novi svet počinje da se rađa u januaru, a SAD u tome neće učestvovati!

Tanja Veljković neverovatno precizno predviđa događaje Foto: Vojislav Danilov

Mars na novom zadatku

Suština godine koja je za nama bila je da se stara struktura društva koja više ne služi svrsi sruši, da bi se izgradilo novo društvo na novim principima. Na ličnom planu trebalo je da "izađemo na crtu", zauzmemo se za sebe i prevaziđemo lične strahove i kočnice.

Sve što se kuvalo - eksplodiralo je!

Posle punih šest meseci provedenih u Ovnu, 6. januara Mars je prešao u znak Bika. To znači da će sve ono što se intenzivno kuvalo, sada dobiti materijalnu formu, videćemo rezultate.

Božić i Srpska nova godina u SAD!
Baš u prazničnim danima (oko Božića i Srpske nove godine), kosmos nam nije dao da "danemo dušom".Osetili smo veliki naboj i konfliktnu energiju. Bilo je tu besa, napetosti, kontrole, dugo sputavani Mars sada leti, dobija ubrzanje i ruši sve okolo. Kako se bude približavao Uranu, energija će biti sve jača i jača. "Idealni" dani za rušenje su 17. januar, kada Uran iz Bika formira kvadrat sa Jupiterom u Vodoliji i 20. januar, kada Mars i Uran spoje (tačnije ceo period od 13 - 23. januara)

Oprez i hrabrost: Kako pronaći meru? Foto: Depozit

Pročitajte još: Uran u Biku u januaru donosi finansijski ZEMLJOTRES: Da li treba ulagati u zlato i KRIPTOVALUTE?

Pored toga, 19. januara Sunce ulazi u Vodoliju, a Merkur je već tu i ušao je u "senku" 15. januara (30. januara kreće retrogradno, malo upozorenje onima koji planiraju putovanje, ili dogovore i sklapanje ugovora). To znači da će sredinom meseca tri planete u Vodoliji (Sunce, Jupiter, Saturn) biti u kvadratu sa Uranom i Marsom u Biku, čiji spoj se inače naziva eksplozija (jedan kvadrat je napetost, obratite pažnju: ovde imamo šest umreženih kvadrata).

Pritisak će krajem januara biti strašan, eksplodiraće planeta!

Bik vlada drugom kućom horoskopa - finansije, zarada, osećaj sopstvene vrednosti, a Vodolija jedanaestom kućom - dugoročni planovi i ciljevi, velike društvene grupe, političke organizacije, berza, internet.

Kada se ove dve oblasti života sudare, biće to prava eksplozija, finansijska, politička, lična. Pritisak će biti toliko jak da ćemo ili zauvek ostati ispod kamena, ili ćemo poleteti visoko i osvojiti slobodu.

Pročitajte još:Čuveni astrolog Tanja Veljković kaže: Večeras počinje REPROGRAMIRANJE, pred nama je istorijski trenutak

Ovo izgleda kao da ćemo sva uzbuđenja koja nam donosi 2021. potrošiti za tih nekoliko dana i posle nećemo imati šta da radimo. Ne brinite, biće toga još, ali ne u ovakvoj koncentraciji, kada tokom godine lične planete budu tranzitirale kroz znak Bika, Lava i Škorpije.

Kompletan tekst možete pročitati u ŠTAMPANOM izdanju TREĆEG OKA

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas