Više od 120.000 lajkova za POKLON koji je Nikol Kidman dobila od škole njenih ćerki (FOTO)

11. 05. 2021. 000000 08:20

Foto: EPA

Australijska glumica je proslavila Dan majki u nedelju i tom prilikom su joj ćerle Nedelja i Vera dale prelep poklon.

Pročitajte još: "To čini život komplikovanim": Glumac Miloš Biković naterao nas na razmišljanje i otkrio sa čime se bori (FOTO)

Holivudska zvezda se slikala sa ogromnim buketom crvenih ruža koji je dobila od ćerki. Naime, ćerke su u internatu, ali stigla joj je srceparajuća poruka posredstvom njihove škole.

Svim ženama koje nikada ne odustaju.

- Ovo mi je poslala škola mojih ćerki i u poruci piše: "Svim ženama - majkama, bakama, sestrama, ćerkama, tetkama, devojkama - duboko smo zahvalni svim ženama koje su odgrajile druge žene da se smeju, vole, žale, budu prijateljice, brinu i da nikada, nikada ne odustaju" - potpisala je sliku Nikol.

Fanovi glumice su odmah prokomentarisali koliko je cveće lepo i kako je to lep gest.

Nikol Kidman ima još dvoje dece Izabelu i Konora Kruza koje je usvojila sa bivšim suprugom Tomom Kruzom. Izabela živi u Londonu, a Konor sa ocem na Floridi. Oba starija deteta kriju da su im roditelji slavne osobe i trude se da od javnosti sakriju privatan život.

Pročitajte još: Da li znate koje je pravo ime glumice Mine Lazarević?

Nikol sa suprugom živi sa suprugom Kitom Urbanom u Nešvilu, ali pandemiju su proveli u Australiji, jer ih je tamo "zaključao" virus. Poslednjih meseci su proveli sa njenom mamom Džanel i sestrom Antonijom.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU