Oglas
· · Komentari: 0
LEPOTA

Saveti zlatna vredni: Nikol Kidman za negovanje izdvaja 10 minuta dnevno, a ćerkama daje VAŽNE savete

Ona je tip koji voli brzinsku negu.

1618414377_Untitled35.png
Foto: Printscreen / Instagram / nicolekidman
Oglas

Kada Nikol Kidman nije na snimanju, i kada ne radi ono što najviše voli, ona svoju lepotu neguje brzo, ali učinkovito. Kaže da posvećuje samo 5 minuta ujutru i uveče za negu.

Pročitajte još: U 70. godini izgleda kao devojčica: Neda Ukraden pokazala prirodni izgled bez šminke (FOTO)

U razgovoru za "In Style" Kidman priznaje da je od majke dosta toga nasledila:

- Moja mama je feminstkinja i takođe vrlo ženstvena. Uvek dobro miriše i dobro izgleda. Učim svoje ćerke da budu kao ja, govoreći im: "Morate mirisati dobro, izgledati dobro, brinuti se o svojoj koži, negovati nokte i paziti na stopala. To je vaša odgovornost." Nije stvar samo u higijeni, radi se o tome kako će shvatati pojam nege. 

Pročitajte još: Ležerno i SEKSI izdanje glumice Jelene Gavrilović: Čizme do PREPONA i duboki šlic razvedrili dan Beograđanima (FOTO)

Kaže da je ona tip koji se brzinski neguje, i za negu kože joj je potrebno 5 minuta ujutru i 5 minuta uveče. Jer, kako kaže, decu mora da smesti u krevet, a ostatak dana želi da provede sa suprugom. 

Kada je počela pandemija virusa, osećala je olakšanje jer nije morala svakodnevno da bude sređena, i da se za onlajn sastanke sređivala samo dopola. Ali, sada joj nedostaje glamur i šetnja crvenim tepihom. Kaže da se za pojavljivanje na crvenom tepihu često odlučivala za crveni karmin.


Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas