Oglas
· · Komentari: 0
DIJETA

Za vitku liniju Nikol Kidman zaslužna je dijeta 80:20, a evo o kakvoj ishrani je reč

Ovakav način ishrane možda se i dopadne nekome, ali je pitanje koliko je zdrav.

1607933930_Depositphotos_50533579_s-2019.jpg
Foto: Depozit
Oglas

Složićete se da je australijska glumica rođena na Havajima Nikol Kidman izuzetno vitka i tako godinama. Otkriveno je šta se krije iza njene sjajne linije. 

Nikol Kidman godinama se drži principa 80:20.

Oni koji slede ovakav način ishrane kažu da je u pitanju "izvanredna dijeta za gubljenje viška kilograma bez izgladnjivanja, nervoze i ograničenja", piše "Večernji.hr".

Princip se svodi na sledeće: 80 odsto dnevnog unosa hrane sastoji se od zdravih jela, a 20 procenata od nezdravih oborka. Caka je da se ispuni želja za zabranjenom hranom.

Pročitajte još: Do SAVRŠNE LINIJE sa malo truda: Jednostavni saveti za gubitak kilograma

Neki podržavaju ovakav miks obroka smatrajući da se time smanjuje psihološki pritisak zbog svega onoga što je zabranjeno na tanjiru, dok pristalice striktnijih dijeta kažu da ovakvi prelazi u ishrani ne mogu da prijaju u ishrani.

Ključ zdravlja se i ovaj put krije u umerenosti.

Tajna odlične linije Nikol Kidman nije samo ishrana već i fizička aktivnost. Glumica je rođena u porodici maratonaca, pa je aktivan način života uobičajen za nju, u poslednje vreme sve češće vežba jogu i vozi sobni bicikl.

Foto: Depozit

Zaleđeno lice Nikol Kidman

Glumica je jedno vreme, rekli su mnogi, bez svake mere odlazila na tretmane ubrizgavanja botoksa i filera. Toliko je u tome bila neumerena, da je njeno lice izgubilo svu mimiku.

Pročitajte još: Dijeta bez dijete – da li je moguće?

Facijalna ekspresija bila je nemoguća misija za nju, pa je počela da gubi uloge. Preokret je donela rola u seriji "Male laže", u kojoj igra uz prijateljicu Riz Viterspun.

Nikol prirodnijeg izgleda oduševila je televizijsku publiku.

Zbog pandemije propustila majčin rođendan

Nikol koja sa suprugom Kitom Urbanom ima dve ćerke (sa bivšim suprugom Tomom Kruzom usvojila je ćerku i sina, sa kojima nije u dobrim odnosima. Razlog je sajentologija kojoj su njena deca veoma privržena), morala je da zbog pandemije korona virusa uspori sa putovanjima.

Pročitajte još: Koje su posledice NAGLOG MRŠAVLJENJA? Razmislite o vrsti dijete

Pandemija ju je odvojila od porodice u Australiji sa kojom se čuje preko raznih aplikacija (glumica živi u Americi). Tokom jednog onlajn razgovora na Instagramu mnogi su primetili da Nikol i njena sestra veoma liče.

Glumici je veoma teško palo to što je morala da propusti 80. rođendan majke.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas