Jeftini TRIKOVI za uređenje terase: Napravite oazu u tri jednostavna koraka! (FOTO)

Jovana Pejinovic

24. 05. 2021. 000000 07:45

FOTO: Piksabej

1) Cveće je neizostavni deo svake terase koji nas uveseljava i opušta svojim predivnim bojama. Interesantna ideja za terasu su merdevine sa širim gazištem, na koja možete da postavite saksije. Originalna ideja, koja ne zahteva previše prostora.

Loading...

Jeftine korpice, koje možete nabaviti u svakoj radnji sa dekoracijom, napunite saksijama i rasporedite po terasi. Dobićete rustičan izgled u kojem ćete uživati.

Pročitajte još: Ovo su najlepše VISEĆE SAKSIJE koje možete da NAPRAVITE sami! (FOTO)

Loading...

2) Nikad dosta svetla! Atmosferu na vašoj terasi začinite lampicama. Najlepšu svetlost daju one sa žutim ili belim sijalicama. Oblik izaberite sami. Odlično će izgledati i okrugle sijalice i obične, sitne sijalice. Dekoraciju terase možete da začinite i svećama. Rasporedite ih u teglice i uživajte u njihovom toplom odsjaju.

Loading...

Loading...

Loading...

3) Dekorisanje terase ne može da prođe bez jastučića. Izaberite one koje se najbolje uklapaju sa izgledom terase. Izglajte se i eksperimentišite sa bojama i oblicima. Takođe, umesto stolica i stola, možete da stavite tepih za terasu, preko kog ćete poslagati deblje jastuke za pod, i dobićete orijentalan izgled u sred vašeg doma. 

Pročitajte još: Pet NEUNIŠTIVIH biljaka za vašu baštu: Mirne duše krenite na odmor! (FOTO)

Loading...

Loading...

Loading...

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU