· · Komentari: 1
UREĐENJE DOMA

Trik sa ROTIRAJUĆIM TELEVIZOROM: Od sad može da bude u dve sobe odjednom! (VIDEO)

Rešenje za sve koji ne mogu da se odluče da li žele da gledaju televizor u dnevnoj sobi u opuštenoj varijanti ili u kuhinji/trpezariji dok spremaju ručak ili dok ručaju.

1621321266_Untitled.png
FOTO: Printskrin/ Instagram/ majstorskooko

Dizajner enterijera sa Instagram profili majstorskooko još jednom nas je oduševio praktičnim rešenjem koje će izgledati fantastično u vašem domu.

Rotirajući televizor se postavlja u ukrasnu "kutiju", od materijala koji vi želite, tako da će vam prostor izgledati stilizovano kako god da okrenete televizor.

Koliko puta vam se desilo da spremate ručak i želite da prekratite vreme i da se opustite uz televizor. Jedini problem je što je televizor, naravno, u dnevnoj sobi. Ali uz rotirajući televizor to više neće biti problem, gledajte televizor gde god poželite.

Pročitajte još: Polica koja za 30 sekundi postaje sto sa dve klupe! Idealno rešenje MALE STANOVE (VIDEO)

Televizor se postavlja na rotirajuću šipku, tako da može da se okrene za 360 stepeni.

Ovde možete da se igrate sa materijalima kutije u kojoj će televizor biti smešten. Majstorskooko je predložilo da to bude kvalitetno drvo, tako da kada okrenete televizor ka drugoj sobi, u prvoj ostaje stilizovani detalj od drveta, koji deluje kao da je tu postavljen sa namerom. Prostor će vam izgledati stilizovano, a vi ćete uživati u mogućnostima koje pruža rotirajući televizor.

Pročitajte još: JEDNOSTAVNO rešenje za odlaganje tiganja uz maksimalnu ISKORIŠĆENOST prostora! (VIDEO)

Koliko dobro to može da izgleda, pogledajte na snimku ispod.

PRATITE NAS NA INSTAGRAMU i FEJSBUKU   

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.