Oglas
· · Komentari: 0
PRIHRANA

Stavite JAJE na dno saksije sa cvećem i videćete NEVEROVATNE rezultate! (FOTO/VIDEO)

"Zasadite" jaje u saksiju i biljke će vam biti zahvalne.

1620309604_salad-771056_1920ll.jpg
FOTO: Printskrin/ Jutjub/ HeAltH &TeChY
Oglas

Ideja je da dok se jaja razlažu, zemlji daju preko potrebne hranljive sastojke, pomažući biljkama da rastu i budu zdrave.

LJuska jajeta sadrži kalcijum koji pomaže biljci pri rastu i razvijanju plodova.

Druga opcija je da se u rupu stave jaje i banana, na taj način ćete zemlji dodati još više hranljivih sastojaka.

Pročitajte još: Cvetni spektakl od puzavice - Ukrasite ulaz prelepom VISTERIJOM! (FOTO/VIDEO)

Bilo koji baštovan vam može reći da je zemlja najvažniji deo svake bašte, a ono što zemlju čini važnom su hranljive materije koje sadrži. Biljke kroz korenje uzimaju hranljive sastojke iz tla, upijajući ih i koristeći ih kao osnovne gradivne blokove za stvaranje novih ćelija. Ako zemljište nema dovoljno razlićitih vrsta hranljivih sastojaka, zaustavlja se rast biljaka i smanjuje broj plodova.

Pročitajte još: Sirće ČINI ČUDA za vašu baštu! Top 8 trikova zbog kojih će vam biljke biti zahvalne (VIDEO)

LJuske jaja sadrže kalcijum koji je neophodan biljkama. 

Još jedan način kako se koriste ljuske je da ih sameljete i pospete u zemlju. Na taj način ćete izbeći rizik da vam jaje istruli (u tom sličaju se javljaju veoma neprijatni mirisi).

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas