Ovo su najveće KUKAVICE među horoskopskim znacima! Na njih nikada nemojte računati

Marija Obradović

25. 05. 2021. 000000 09:50

Foto: YoutubePrintscreen/Miloš

Na prvom mestu je Škorpija! one nisu samo kukavice već će vam zabiti nož u leđa kada se najmanje nadate. Škorpija je sama po sebi mračan znak i nju vode nagoni.

Oni su jači od nje. Kada je u krizi prvo će otrovnim repićem ubosti vas pa će onda i sebe! Na nju kada je na peto nemojte računati. U ozbljinim i kriznim situacijama ona se povlači u sebe i njene reakcije su smrtonosne.

Kada je teško, samo je jedan znakPRIJATELJ - OVAN!

Ribe- veliki sanjari koji nemaju petlje. Jeste, tačno je da imaju veliku empatiju i možda najbolje osećaju druge ljude. Ali kada dođe do stani pani situacije ona nestaje, jednostavno nije kapacitet da stane i zaštiti pordži. Kao što jedan Ovan zna...

Blizanci- priča i samo priča.... Uvek ih ima svuda, sve zanju, stalno zuje ali kada je potrebno da baš tu u datom momentu budu njih jednostavno nigde nema. NJihova primaran percepcija kome , kada i šta treba pomoći je poprilično poremećena. Jedan pravi nestabilni znak.

Strelac- veliki drug, uvek nasmejan, uvek prisutan na svim mestima i putovanjima. Baš zbog takvog njegovog odnosa prema životu jer ga ne drži mesto, nemojte računati na njegovu blisku podršku.

U momentu dok mu pričate svoj problem ili strah on vas jednim uhom sluša ali je mislima ko zna gde... I onda se dešava da ga pozovte u zakazano vreme ali je on otišao na put oko sveta, jer je jednostavno zaboravio dogovor.