Oglas
· · Komentari: 0

POSLOVNI HOROSKOP ZA JUN 2021! Za TRI znaka pare će se lepiti, oko RAKOVA pršte OTKAZI!

Kao i svake godine i sada vam astrologija preko zvezda daje prognozu za nastupajuću godinu kada je vaš posao u pitanju.

1621242740_eade07b303d629fab2e865f26af93564f49e1031.jpg
Foto: Instagram/ screenshot jlo
Oglas

Pogledajte šta vam zvezde predviđaju u poslu i karijeri i šta vam savetuju za 2021. godinu.

Kako zvezde opisuju vaš posao ove godine i šta je to šta je najbitnije kod vas kada je karijera i posao u pitanju

Ovan- ovog meseca akcenat će biti na vašim finansijama. Sve ono što vam se nudilo zadnjih meseci sada je momenat da prihvatite ali samo ako imate sve potrebne informacije i ako ste napravili "sliku" tj plan u galavi. Sada popričajte sa nadređenima, predložite svoju ideju i zatražite povišicu ili ako je u pitanju novo radno mesto pregovarajte za veću platu. Jedino što može da vam pomrsi konce je retro Merkur koji će biti u vašem polju komunikacije 29. maja pa tada će stvari ići sporije ali će se ostvariti.

Merkur je ovog meseca u retrogadnom hodu, pa će vam možda neka sila kvariti planove.

Bik- odličan mesec za pokretanje privatnog biznisa ako vam je to bilo u planu. Ako ste na trenutnoj poziciji i ne menjete ništa sada je vreme da zatražite povišicu. Ono na šta treba da obratite pažnju je odliv novca jer postoji mogućnost da potrošite više nego što imate. Tako da ovaj mesec samo racionalna potrošnja i štednja.

Blizanci- vama predstoji promena i odlazak sa trenutne poslovne pozicije. Jupiter u Ribama vam je u polju karijere i tu imate podršku. Ali u vama se nagomilalao nezadovljstvo trenutnom platom. Potražićete povišicu i ako je ne dobijete imaćete ponudu za novo radno mesto od bivšeg šefa sa kojim ste nekada radili.

Rak- ovaj mesec vam donosi gomilu posla. Bilo bi poželjno da sve fajlove i podatke čuvate na dva mesta tj da napravite kopiju. U vašem radnom okruženju slede otkazi. Vi ste na sigurnoj poziciji ali će posao koji je obavljao vaš kolega biti prebačen na vas i postoji mogućnost da budete preopterećeni poslom.

Lav- vama se smeši promena karijere ili promena pozicije u okviru komapanije za koju radite. Dosadila vam je jedna te ista pozicija i posao koji obavljate. Željni ste promena ali imate grč kada pomislite da treba da razgovarate sa nadređenim. Potrebno je da saslušate savet iskusnog kolega i ta tada popričate sa nadređenim. Srećno!

Devica- sada je vreme da radite na sebi i da u okviru kompanije zatražite dodatne kurseve kako bi proširili svoje znanje. Sve što se tiče marketinga je odlično za vas. Odnos sa kolega i nadređenima je na uzlaznoj putanji i zato je potrebno da potražite usavršavanje koje će vam se u toku godine isplatiti.

Drugi deo poslovnog horoskopa pročitajte KLIKOM OVDE.

                               Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas