Oglas
· · Komentari: 0

POSLOVNI HOROSKOP ZA JUN 2021! Jedan znak zodijaka doživeće ozbiljno RAZOČARANJE, RIBE - ovo je vaš mesec za NOVAC

Pogledajte šta zvezde kažu, šta vas sve čeka u junu na poslovnom planu.

1621242735_women-5039680_640.jpg
Foto: Pixabay
Oglas

Vaga- vi ćete biti pomalo rasejani ovog meseca i nećete sa lakoćom završavati poslovne obaveze. Imate umor koji vučete sa sobom zadnjih par meseci. Vi ste diplomata ali sada ste se malo umorili od taktiziranja. Savet je, spustite loptu udahnete duboko i da pokušate da povratite koncentraciju kako bi sa lakoćom (kao što vi uvek i radite) obavljali posao.

Škorpija- intuicija vam je naglašena i sada je potrebno da se primirite. Biće velikih promena i otkaza na vašem radnom mestu. Vi ćete biti zaštićeni ali je potrebno da ne postavljate previše pitanja niti da se mešate u neke poslovne odluke.

Strelac- vi hoćete sve i odmah i tako će i biti. Krenite u nove poslovne planove, povežite se sa stranim investitorima jer ćete tako poroširiti biznis plan a zvezde vas podržavaju. Sve vaše ideje sada su sazrele i slobodno ih predložite kolegama. Imaćete podršku. Pomračenje Meseca u Strelcu koje je bilo u maju i dalje ima uticaj pa vam može doneti ogovaranja i da vam neko radi iza leđa. Samo se ne obazirite na te ljude i verujte u sebe.

Jarac- posao od vas traži još veće zalaganje a vi ste na izmaku snage. Pokušajte da raspodelite posao ravnomerno i da čak jedan deo prebacite na kolegu. Uz lepu priču sve je moguće. Sada je potrebno da iskoristite svu vašu poslovnu sposobnost i da rasteretite vaša "leđa".

Vodolija- kolege pokušavaju da vas u uvuku u krug ogovaranja i spletkarenja. To možete čak da očekujete i od bliskih i pouzdanih saradnika. Potrebno je da otvorite četvoro očiju , da svaku informaciju lepo obradite i da ne odstupate od svojih ideja i planova.

Ribe- Jupiter je u vašem znaku i sada imate zaštitu i vetar u leđa. Tražite povišicu, tražite usavršavanje i tražite promenu radnog mesta . Ako ste u privatnim vodama i imate vašu firmu sada je odlično vreme za sve moguće investicije!

Prvi deo poslovnog horoskopa pročitajte KLIKOM OVDE.

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas