LJUBAVNI horoskop za JUN 2021! Ovo je mesec Blizanaca, a jednom znaku se sprema prava POMETNJA

Marija Obradović

25. 05. 2021. 000000 07:45

Foto: YoutubePrintscreen/ Jennifer Lopez

Pred vama je mesec pun preokreta, zato se pripremite!

Ovan- venera 2 juna ukazi u znak Raka. Bićete okrenuti porodici i sa partnerom ćete praviti planove oko uređenja doma. Imate jaku konekciju sa partnerom i uživate u ljubavi.

Krajem meseca će Pluton napraviti malu pometnju, bilo bi poželjno da nemate ispade ljubomore i da dobro razmislite pre nego što nešto kažete.

Bik- u prvoj polovini juna će biti nesuglasica sa partnerom jer će vam se pogledi i stavovi razlikovati. Vi ćete želeti pošto poto da ubedite partnera u vaše mišljenje. To može dovesti do ozbiljnih svađa. Ostatak meseca će biti mirniji ali ćete vi i dalje osećati napetu energiju.Samo odbrojite do 10!

Blizanci- ceo mesec će obeležiti izvanredno razumevanje sa partnerom. Svaki vaš kontak bio ljubavni ili komunikacioni će biti kao ples po oblacima. Lepa energija, razumevanje i ljubav vam boje mesec jun. Samo se opustite i uživajte.

Rak-poćetak meseca će biti u znaku ljubavi i podrške. Na taj način ćete partneru dati vetar u leđa i dolazi do ozbiljnih uvećanja prihoda. Imate zajednički cilj oko ulaganja novca. Sredina meseca i kraj će doneti male čarke ali vi ćete to mudro uspeti da preokrenete u vašu korist.

Lav- mesec će biti obojen izlascima i druženju sa zajedničkim prijateljima. Uživaćete u divnoj atmosferi. Partner želi promenu koju ćete vi u početku podržati ali kako vreme bude odmicalo vi ćete početi da menjate mišljnje o tome i tada dolazi do svađe.

Devica- imaćte prijatne i intimne romantične trenutke. Partnera ćete obasipati nežnošću kao i ona vas. Imaćete utisak kao da ste na samom početku odnosa ili kao da ste se ponovo zaljubili onako vatreno, mladalački.

Drugi deo ljubavnog horoskopa za jun pročitajte KLIKOM OVDE