Neverovatan obrt: Žena koja je rodila desetorke nestala, otac sumnja da deca uopšte postoje

Jelena Blažić

17. 06. 2021. 000000 17:00

Foto: Pexels

Naime, Tebogo Tsoteetsi, otac desetorki koje su rođene 7. jula, sumnja da je njegova devojka Gosiame Thamara Sithole, uopšte rodila 10 beba.

Pročitajte još: Isecite LUBENICU bez noža, potreban vam je jedan predmet koji svi imamo u kući (VIDEO)

Kako su mediji izveštavali, ova 37-godišnja devojka, rodila je carskim rezom 7 dečaka i 3 devojčice, koje su začete prirodnim putem.

Majka i bebe nestale, zabrinutost raste - dokaza nema

Mnogi su se zabrinuli jer Gosaime i beba nema nigde, a počela je da se vodi i kao nestala osoba

- Otac beba je nekoliko puta pokušao da ih poseti, ali ona nije otkrila gde se nalazi i u kakvom su stanju njihova deca. Trenutna neizvesnost i javna rasprava o destorkama zabrinjavaju porodice,  posebno zbog nedostatka dokaza o postojanju beba, osim telefonskih i WhatsApp poruka majke - izjavila je porodica Tebogo za afričke medije.

 Vest o ovom fenomenu sa medijima podelio je otac, nakon informacija koje je dobio od svoje devojke, koja je nakon porođaja navodno nestala

- Porodice je zaključila da nema desetorki kojima su roditelji Tebogo Tsotetsija i Gosiamea Sitholea, dok se ne dokaže suprotno i žele da se izvine zbog neprijatnosti - zaključili su.

Pročitajte još: Sećate li se dečaka koji je napušten, jer je "VEŠTAC"? Danas ga zovu mali Pikaso i mnoga njegova dela su već prodata (FOTO)

Službenici iz Vlade potvrdili su ove sumnje, jer ne mogu da pronađu nikakve dokaze da je žena rodila desetoro dece.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU