Oglas
· · Komentari: 0
NEVEROVATNO

Pogledajte ženu koja je rodila 10 beba u JEDNOJ TRUDNOĆI: Porodilja iz Južne Afrike oborila Ginisov rekord? (FOTO)

Majka u Južnoj Africi tvrdi da je rodila 10 beba, sedam dečaka i tri devojčice iz jedne trudnoće - i sve su začete prirodno, prema izveštajima.

1623239435_Depositphotos_183278060_xl-2015.jpg
FOTO: Depozit
Oglas

Kako se navodi, žena tvrdi da je rodila 10 beba odjednom.

Ova 37-godišnjakinja iz Južne Afrike rekla je da je u junu u bolnici u gradu Pretorija rodila desetorke. Veruje se da je Gosiame Tamara Sithol rodila sedam dečaka i tri devojčice, koji su začeti prirodnim putem. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Totori News (@totorinews)

Ginisov rekord

Ako je tačno, ona je sada oborila rekord koji je postavila Halima Cise iz Malija, koja je u maju rodila devet beba u bolnici u Maroku. Podvig nisu potvrdili ni lekari ni Ginisovi rekordi. Lekari su joj prvobitno rekli da očekuje šestoro dece pre nego što su kasniji snimci revidirali cifru do osam.

Pročitajte još: Bikovi NE JURIŠAJU na crvenu boju! Pet poznatih činjenica za koje smo svi verovali da su tačne, a zapravo su LAŽ!

Majka, koja poreklom potiče iz varošice Tembisa, grada u opštini Ekurhuleni, menadžer je maloprodajne prodavnice koja već ima dvoje blizanaca starih šest godina. Otkrila je da joj je trudnoća u početku bila teška i da je bila bolesna i imala je bolove u nogama i žgaravicu.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Tele Real RD (@telerealrd)

Rizična trudnoća

Takođe je izrazila zabrinutost da njena nerođena deca neće preživeti rizičnu trudnoću. Međutim, svi su rođeni živi i provešće sledećih nekoliko meseci u inkubatorima pre nego što ih ona i njen suprug Teboho Tsotetsi odvedu kući. Teboho je sebe opisao kao „srećnog“ i „emotivnog“ nakon porođaja.

Gosiame je pobedila rekord Halime Cise (25) iz Malija, koja je prošlog meseca rodila devetoro dece. Smatralo se da je nosila sedmorke tokom cele trudnoće - ali lekari su bili šokirani kada su pronašli još dvoje dece kada su radili carski rez.

Pročitajte još: Dostojevski, Tolstoj i Puškin su poznati KOCKARI: Igre sa kartama su ih skupo koštale! (FOTO)

Za sve bebe - pet devojčica i četiri dečaka, u trenutku rođenja rečeno je da im „ide dobro“. Gospođa Cise, koja je već imala dete sa suprugom Kaderom Arbijem, došla je u martu u Maroko radi specijalističke nege nakon što je malijska vlada intervenisala u njenom retkom slučaju.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Gossip Room (@gossiproomoff)

PRATITE NAS NA INSTAGRAMU i FEJSBUKU 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas