Zvezde sa bujnim poprsjem koje ne podnose grudnjake: Ove sezone dominiraju u rizičnim kombinacijama! (FOTO)

Jovana Pejinovic

03. 07. 2021. 000000 12:30

FOTO: Printskrin/ Instagram/ kourtneykardash/emrata/bellahadid

Poznato je da mnoge zvezde bez problema nose rizične kombinacije, koje u svakom trenutku prete da se otrgnu kontroli.

Slavna glumica koja se nikada nije plašila da pokaže malo kože je Megan Foks, koju su paparaci često hvatali u autfitima bez grudnjaka. Tridesetpetogodišnja glumica redovno deli fotografije sa dekolteom u prvom planu.

Pročitajte još: Nećete verovati koliko godina je napunila Nikol Šercinger: Slavila je za sve pare u leopard bikiniju! (FOTO)

Odeća koja se nosi bez grudnjaka

Megan Foks 

Još u maju, zvezda je pozirala zajedno sa dečkom Mešin Gan Kelijem (31), u prozirnoj crnoj haljini sa izrezima koji su otkrivali njen dekolte i ravan stomak. MGK je stao iza Megan, parirajući joj u crnom odelu sa raskopčanom belom košuljom. Pozivajući se na metlu koja je stajala iza para, ona je naslovila objavu rečima: „to je metla za mene“.

Bela Hadid 

Manekenka, Bela Hadid je još jedna poznata ličnost koja se nikada nije plašila da pokaže malo kože i dekoltea. Dvadesetčetvorogodišnjakinja nedavno je podelila fotografije na kojima "rizikuje" sa smelim  ružičastim gornjim delom koji joj je jedva prekrivao grudi.

Gornji deo je uparila sa širokim kaki pantalonama, igrajući se sa kosom.

Emili Ratajkovski

NJena koleginica, Emili Ratajkovski (30), često deli golišave fotografije na svom Instagram profilu i deluje da uživa u pokazivanju svog zategnutog tela, a tako je bilo i tokom trudnoće i nakon porođaja. Prilikom jednih od prvih izlazaka u grad, nakon porođaja, Emili je u prvi plan stavila bujno poprsje, u uskoj crnoj haljini sa dubokim dekolteom, koji ne bi svako smeo da ponese.

Kortni Kardašijan

Još jedna zvezda koja se ne plaši da pokaže svoj dekolte je Kortni Kardašijan (42). Rijaliti zvezda podelila je na Instagramu fotografiju na kojoj pozira u  crnoj haljini, neobičnog oblika, sa otvorenim stomakom i dve trake koje jedva da prekrivaju grudi. Ovaj model je omogućio Kortni da se pohvali ravnim stomakom na kom je vredno radila.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU