Oglas
· · Komentari: 0
testament

Sin Elizabet Harli ostao bez višemilionskog nasledstva: Razlog je "zgrozio i uništio" glumicu! (FOTO)

Sin Elizabet Harli, Demijan, neće dobiti ni peni nakon smrti oca multimilionera Stiva Binga, presudio je sudija.

1625294207_Capture.PNG
FOTO: Printskrin/ Instagram/ elizabethhurley1
Oglas

Bing, koji je u jednom trenutku bio "težak" oko 600 miliona funti, pronađen je mrtav ispred luksuzne stambene zgrade u Kaliforniji u junu 2020.

Elizabet je tada podelila zejedničke fotografije uz komentar: Osećam neizrecivu tugu što Stiv više nije sa nama. To je užasan kraj. Naše zajedničko vreme je bilo veoma srećno i objavljujem ove slike, jer iako smo prošli kroz teška vremena, važna su dobra, divna sećanja na slatkog, ljubaznog čoveka. U proteklih godinu dana ponovo smo se zbližili. Poslednji put smo razgovarali na 18. rođendan našeg sina. Ovo je poražavajuća vest i zahvaljujem svima na divnim porukama

Pročitajte još: Nećete verovati koliko godina je napunila Nikol Šercinger: Slavila je za sve pare u leopard bikiniju! (FOTO)

Vanbračna deca

Harli je izlazila sa 55-godišnjakom 2001. godine i imaju 19-godišnjeg sina Demijana.

Bing ima i 21-godišnju ćerku Karu, sa bivšom teniserkom Lisom Bonder.

U testamentu im nije ništa ostavio i smatra se da je rasipao bogatstvo. Međutim, deca treba da naslede gotovinu u iznosu od 200 miliona funti od  ’fonda za unuke’ koji je osnovao Bingov otac milijarder, dr Piter Bing (90), pre nego što su se rodili.

 

Testament

Bing je otišao na sud da ih isključi iz nasledstva jer su rođeni van braka. Sudija je presudio protiv njega 2019. godine, ali on se žalio i dobio slučaj prošle godine, prenele su novine.

Lisa je tada izjavila: „Bio je to bizaran ishod s obzirom na to da se ogroman broj dece u Sjedinjenim Državama sada rađa van braka.“

 

Bogatstvo će biti podeljeno između dvoje dece Stivove sestre Mari, koja su rođena u braku za razliku od njihovih rođaka. Najnoviji ishod "zgrozio je i uništio" 56-godišnju Elizabet.


Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas