LETNJI napitak po meri najpoznatijih KOKTEL MAJSTORA! Napravite neobično piće i uživajte u vrelim danima (VIDEO/RECEPT)

Kristina Malešević

28. 07. 2021. 000000 08:40

Foto: InstagramScreenShot/karleusastar

Savršen letnji napitak mora biti dovoljno ukusan, hladan i sadržati prave namirnice, koje će nam pomoći da se izborimo sa visokim dnevnim temperaturama. Osim toga, pripremanje ovog napita nen treba da traje dugo, jer upravo u sred vrućina nemamo ni snage ni energije da se posvećujemo hidrirajućim napicima više sati.

Pročitajte još: Napravite SAMI SOK OD KRASTAVCA: Za napitak koji osvežava, čisti kožu i TOPI KILOGRAME potrebna su samo DVA sastojka (RECEPT)

Donosimo vam predlog kako da pripremite jedan napitak koji će sadržatei najzdravije namirnice bogate vitaminima - nanu, limun i limetu. Naime, sve što je potrebno je da u posude sa ledom sipate sitno iseckane listove nane, limun i limetu i u posude nalijete vodu i ostavite u zamrzivač kako bi se kockice leda formirale.

Pročitajte još: Nutricionista otkriva kako treba da se hranimo tokom VRUĆINA: OVO povrće MORA da se nađe u jelovniku

Možete u jednoj propremi napraviti nekoliko posuda sa ledom, koje će pokriti celu jednu radnu nedelju. Nakon toga, sve što je potrebno je da kockice leda ubacite u čašu i dodate soda-vodu ili običnu flaširanu vodu. Ukoliko ste ljubitelji koktela, možete u ove kockice dodati i neki nutralan alkohol i uživati i u alkoholnom koktelu.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU