Prave JUTARNJE NAVIKE: Čaša vode sa medom na početku svakog dana učiniće čudo za vašu lepotu

Kristina Malešević

22. 07. 2021. 000000 08:00

Foto: Depositphotos

Uprkos brojnim medicinskim i tehnološkim dostignućima, čovek dosad nije uspeo proizvesti savršen proizvod kao što je med. 

Pročitajte još: Dehidriranje je opasno, ali previše VODE još OPASNIJE!

Med pomaže kod bržeg zaceljivanja rana, bolesti creva i želuca, povišene telesne temperature, a može se koristiti i kao sredstvo za čišćenje. U narodnoj medicini, med je i danas osnova prirodnog lečenja.

Donosimo vam tri razloga zbog čega vaše svako jutro treba da započne sa napitkom sa medom. Rezultati će brzo biti vidljivi...

Pročitajte još: Ceca Ražnatović se pojavila u beloj haljini, a onda sve iznenadila odgovorom (FOTO)

Čišćenje toksina

Med i voda su dobra kombinacija za ispiranje organizma od svih štetnih nakupljenih čestica i toksina. Recite zbogom otrovima, a poželite dobrodošlicu detoksu.

Meka i sjajna koža

Med regeneriše i hrani kožu pa je ona na dodir meka i izgleda lepo. Takođe privlači, zadržava vlagu i smiruje iritacije što ga čini idealnim sastojkom za proizvode koji neguju osetljivu kožu.

Pročitajte još: Prijanka Čopra napravila skandal na Vimbldonu: "Zapravo sam u neverici zbog takvog nedostatka manira i vaspitanja"! (FOTO/VIDEO)

Skidanje kilograma

Postoje brojna istraživanja koja potvrđuju priču kako je med dobra namirnica za skidanje suvišnih kilograma i kako konzumacijom malih količina meda nivo šećera u krvi pada, a ne raste.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU