"Ništa ne krijem od javnosti, živim normalnim životom": Iskrena pevačica Milica Todorović

Kristina LJubisavljević

04. 08. 2021. 000000 11:40

Foto: Ata images

Pevačica Milica Todorović važi za jednu od najuspešnijih mladnih pevačica. Osvojila je publiku davne 2005. godine kada je postala najmlađa pobednica emisije "Zvezde Granda". Milica važi za iskrenu i spontanu osobu, uvek vedru i nasmejanu.

- Ništa ne krijem od javnosti, možda zato što sam toliko otvorena i živim stvarno normalnim životom, nema nikakvih problema. Moj život je zaista normalan, ništa što ne žive i sve druge devojke. O privatnom životu se uvek zna u meri u kojoj treba i u kojoj je prihvatljivo - rekla je pevačica za "Avaz" i dodala:

Pročitajte još: Milan Popović podneo krivičnu prijavu protiv Severine!

- Mene nekako ljudi vole ovakvu kakva sam, i ja sam takva van kamera i ne vidim zašto bih bilo šta menjala. Ne želim da se pretvaram da sam neko drugi. Drago mi je što me je narod prihvatio ovakvu sa svim vrlinama i manama. Milica Todorović pre "Zvezda Granda“ je ista Milica Todorović sada, samo malo starija. Radim ono što volim, trudim se da svojoj publici koja me voli, ceni i poštuje dam svoj maksimum. Šta mogu više da tražim - iskreno kaže Milica. 

Pevačica se osvrnula i na to da je najmlađa pobednica emisije i na mladu koleginicu Džejlu Ramović:

- Imponuje mi što sam i dalje najmlađa pobednica "Zvezde Granda", ali mi je drago što više nisam jedina ženska pobednica. Sa trona me je skinula divna Džejla Ramović - zaključila je Milica.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU