· · Komentari: 0
glumac

Nakon navoda bivših devojaka oglasio se Miloš Biković: Nakon OGROMNE poruke, njegov P.S. je RAZVALIO! (FOTO)

Proslavljeni glumac, Miloš Biković, napisao je mišljenje o negativnim pričama Arine Vološine i Barbare Tatalović o njemu.

1627985810_3f6d6b4d39c49557c47d1ddb292a1938837202e6.jpg
Foto: Ata images

Glumac Miloš Biković u poslednjih nekoliko dana našao se u centru priča bivših devojka koje su iznele detalje emotivnih odnosa sa njim.

Ruska plesačica Arina Vološina u nedelju se obratila javosti, potvrdila da je sa Milošem Bikovićem bila u vezi godinu dana i tvrdila kako za to vreme nije živela svoj život i da se nadala da će se ponašanje promeniti, a da se to nije desilo. Potom se oglasila i druga bivša devojka glumca, manekenka Barbara Tatalović, kako bi potrvdila priču Arine i takođe nije imala lepe reči za bivšeg dečka.

Pročitajte još: "Imala sam nadu da u njemu ima nečeg LJUDSKOG, to je raspršeno!": Ruskinja se OBRUŠILA na BIKOVIĆA! Pridružila joj se i Barbara, a onda se OGLASIO I MILOŠ (FOTO)

Miloš Biković se sada oglasio na društvenoj mreži Instagram gde je negirao navode bivših devojka i smatra da postoje daleko važnije teme o kojima bi trebalo da se priča:

- Uvek ću poštovati devojke sa kojima sam bio u nekom periodu života i ne volim da govorim javno o intimi. Kad prestane ljubav ili prijateljstvo, svako od partnera na provedeno vreme može i uglavnom gleda drugačije. Moj odnos prema tome će uvek biti isti. Pre svega želim da zadržim dostojanstvo i poštovanje čak i onda kada se o meni budu iznosile neistine - naveo je glumac i dodao:

- Svako ima pravo da javni prostor koristi onako kako smatra najprikladnije - neko deleći svoju intimu, neko svoja profesionalna dostignuća. To je pitanje ličnog izbora, ali i ličnog ukusa. Kao što postoji razlog zašto se privatan život zove “privatan život”, postoji i razlog zašto su bivše ljubavi i odnosi upravo to - bivši. P.S. Mislim da postoje daleko važnije teme od opšteg interesa o kojima bi trebalo da se priča - poručuje Miloš Biković.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Miloš Biković (@bikovic)

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.