· · Komentari: 0
ZANIMLJIVO

KRAJ: Ovim potezom Severina potvrdila razvod?

Severina ovim potezom potvrdila kraj

1627713546_igor.jpg
Foto: Ataimages

Igor Kojić, juče je proslavio rođendan, a prvi put u  poslednjih pet godina, Severina se nije oglasila povodom toga.

Pročitajte još: IVANA PETERS hitno operisana!

Popularna pevačica i sin Dragana Kojića Kebe, očigledno nisu u dobrim odnosima, a priče o njihovom raskidu sve su glasnije.

Izostala čestitka za rođendan

Iako nisu u poslednjih godinu dana komentarisali svoj život, Igor i Severina, definitivno više nisu zajedno. Prvo su se otpratili sa Instagrama i obrisali zajedničke fotografije, a sada pevačica Igoru nije čestitala rođendan javno, kako je bilo prethodnih godina.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Igor Kojić (@igorkojic)

Igor je na Instagramu podelio čestitku od sestre Nataše Kojić:  - Srećan rođendan mom bratu. Najviše na svetu - napisala je Nataša uz zajedničku sliku iz detinjstva.

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.