"Dva puta sam vakcinisan i opet sam zakačio koronu": LAZAR RISTOVKI napisao šta ISKRENO misli o VAKCINAMA! (FOTO)

Jovana Pejinovic

16. 08. 2021. 000000 11:25

FOTO: Printskrin/ Instagram/ lazar.ristovski

Glumačka legenda Lazar Ristovski pre nekoliko dana objavio je na svom Instagram profilu da je preležao koronu.

Pročitajte još: LUDILO OD KONCERTA! Marija Karan i Novak Đoković na Merlinovom nastupu - Nećete verovati koliko je koštao separe! (FOTO)

Stav o vakcinama

Ispod fotografije napisao je objavu: "Dva puta sam vakcinisan i opet sam zakačio koronu. Pre nedelju dana sam dobio temperaturu i bez ikakvih veza i vezica otišao sam u kovid ambulantu u Dom zdravlja na Novom Beogradu, stavio knjižicu na gomilu i čekao red u čekaonici. Ustanovili su mi koronu. Ušao sam u protokol, ali nisam hteo da uzimam antibiotike. Evo, posle nedelju dana sam bio na kontroli na istom mestu, bez temperature i sasvim dobrog zdravlja. Mislim da je to zahvaljujući vakcinaciji, ali i mom ličnom jakom imunitetu. Ovo nije nikakva moja želja da utičem na bilo koga da uradi bilo šta. Ovo je samo moj slučaj", poručuje Ristovski.

Primio Kinesku vakcinu

"Posle 2 kineske vakcine prelezao koronu sa blagim simptomima.
Ponavljam!!!!
Nikoga ni na sta ne nagovaram, niti agitujem. Ovo objavljujem zbog prijatelja koje me prate i koji su se interesovali za moje zdravlje, a svako ce uraditi ono sto misli da treba da uradi.
Hvala svima i dobro zdravlje zelim."

LJudi koji ga vole i prate na Instagramu, podržali su njegov stav o vakcinaciji i komentarisali da ne treba obraćati pažnju na teorije zavere o vakcinama.

PRATITE NAS NA INSTAGRAMU i FEJSBUKU