Obuća za put od TRI DANA: Mina Milutinović se pakuje vrhunski! Ukradite ideju (FOTO)

Jovana Pejinovic

18. 08. 2021. 000000 09:40

FOTO: Printskrin/ Instagram/minamilutinovic

Manekenka Mina Milutinović poznata je po fenomenalnim modnim izborima i mnoge devojke je prate na Instagramu baš iz tog razloga.

Supruga košarkaša Nemanje Nedovića, stalno je u pokretu i zajedno sa njim često putuje, pa je njen profil preplavljen fotografijama sa putovanja.

Pročitajte još: PEPELJUGA! Božo Vrećo zasenio sve HALJINOM o kojoj će se pričati! (FOTO/VIDEO)

Budući da je iskusan putnik, ona tačno zna šta joj je potrebno za trodnevni odmor, pa je sa pratiocima podelila savet, odnosno njen izbor obuće, koji je odabrala za putovanje.

Obuća za kratak put

Opredelila se za četiri različita modela obuće. Mina je veliki fan poludubokih patika i naravno da joj se u koferu našao jedan model zelenih patika. Idealna obuća za duge šetnje po gradu.

Pored toga, spakovala je i papuče, popularan model Hermes papuča, u braon boji, koje koštaju i nekoliko stotina dolara. Naravno, bez obzira da li su luksuzne ili ne, papuče su neizostavna obuća tokom letnjih putovanja.

Sledeće na redu su Šanel mokasine u crnoj boji, koje može da kombinuje uz sve i takođe su veoma udobne. Mina je devojka koja definitivno mnogo polaže na udobnost prilikom putovanja.

I za kraj, gde god da putujete, očekuje vas i večernji izlazak. Za tu priliku, odabrala je elegantne Giannico štikle sa svetlucavim kristalimam. Idealne za veče!

PRATITE NAS NA INSTAGRAMU i FEJSBUKU