· · Komentari: 0
DžEPNA VENERA

Jelena Rozga u petoj deceniji izgleda fantastično: NJen stil može svima da posluži kao inspiracija! (FOTO)

Pevačica je ovog leta ispratila dva trenda, monohromatske boje i detalje živopisnih boja.

1627892811_pjimage--9-.jpg
FOTO: Printskrin/ Instagram/ rozgajelenaofficial

Hrvatska pevačica Jelena Rozga krajem avgusta puni 43 godine, a i dalje pleni seksipilnim izgledom i izvajanom figurom.

Genetika je bila darežljiva prema pevačici, pa uprkos tome što je zagazila u petu deceniju izgleda kao kad se pojavila na sceni, godine su za nju samo broj.

Pročitajte još: Ceca vraća eleganciju 90-ih u centar pažnje: Ufrćkana kosa, šlic i zlatni dugmići, sve je tu! (FOTO/VIDEO)

Za vas smo izdvojili Jelenine najbolje kombinacije sa Instagrama, koje mogu da posluže kao inspiracija i mlađim i starijim generacijama.

U detaljima je draž

Jelena Rozga je poznata po prodorno plavim očima i plavoj kosi, pa ne čudi što joj sivi i plavi tonovi odlično stoje. Za večernju šetnju pored mora odabrala je kombinaciju farmerki sa jednobojnim majicama. 

Kombinacije sa mora je podigla na viši nivo obućom. Moderne ravne cipele limun žute boje sa nitnama, štikle kajsija boje i ravne sandale četvrstastog postolja (izuzetno mederne ove sezone) sa tankim kaišićima su učinile da ceolokupan izgled bude kompletan.

Za izlazak se opredelila za kratku plavu haljinu od čipke, koja je začinjena karnerima i otvorenim stomakom, što Jelena iznela kao prava diva.

Crno i belo je u modi 

Na Jeleninom Instagramu smo mogli da primetimo da je pristalica monohromatskog trenda i uglavnom kombinuje crnu i belu boju, kada je reč o haljinama.

Kako ne bi izgledala obično, bira modele interesantnog kroja, kao što je slučaj haljinom sa otvorenim leđima ili onom sa crnom mašnom. 

Jelena odiše elegancijom u sve tri kombinacije, koje je upotpunila odgovarajućim frizurama (visoko podignuti rep, ravno isfenirana kosa su najčešći izbori).

Pevačica je svojim modnim izborima dokazala da i monohromatske kombinacije i diskretni sivi i plavi tonovi mogu da izgledaju i te kako dobro kad se uklope sa detaljima i frizurom. 

PRATITE NAS NA INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.