· · Komentari: 0
MODA

Najmoćniji ROZE KOMPLET Damiano Davida: Žene su poludele za kombinacijom! (FOTO)

Ko bi rekao da ćemo poželeti da iskopiramo muškarca, kad je reč o stvarima.

1628163353_46770f9051035e650e2e4bb0528aae7c44b93423.jpg
FOTO: EPA

Pobednik Evrovizije, Damiano David je poznat po svom ekstravagantnom stilu oblačenja i hodu po ivici između muške i ženske garderobe.

Često ga možemo videti u suknjama i haljinama, koje nosi sa savršenim samopouzdanjem i devojke otkidaju na to.

Pročitajte još: Evo zbog čega su KOŠULJE HALJINE idealna odeća za leto! (FOTO)

Nedavno je poneo kombinaciju koju ćemo poželeti da ukrademo! 

Roze komplet

Na Instagramu je okačio fotografiju na kojoj pozira u kompletu roze boje uz reči: "Pink je moja nova opsesija."

Damiano se očigledno razume u modu, jer su ovog leta jarke roze boje apsolutni hit.

Komplet se sastoji iz sakoa i šortsa, sa resama na kraju rukava i nogavica. Skoro da podseća na čuveni Šanelov komplet. 

Kombinaciju je upotpunio sa martinkama u tamnoj boji i njegovim prepoznatljivim tamnim ajlajnerom oko očiju.

Dame su oduševljene kombinacijom: "Pink je nova crna kad je ti nosiš!", "odlično ti stoji", "pink je definitivno tvoja boja"...

PRATITE NAS NA INSTAGRAMU i FEJSBUKU 

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.