ULAZNA VRATA u jesenjem stilu - Jednostavne IDEJE koje možete sami sprovesti u delo! (FOTO/VIDEO)

Jovana Pejinovic

08. 09. 2021. 000000 17:00

Foto: Printskrin/Jutjub/The DIY Mommy

Prostor oko ulaznih vrata je u većini domaćinstava nepravedno zapostavljen i kada na red dođe dekoracija, niko se ne seti da bi i tu dobro došao neki detalj.

Pročitajte još: BOJENJE ZIDOVA U CRNO: 4 saveta za upotrebu crne boje u vašem domu

Kako nam uskoro dolazi jesen, palo nam je na pamet da pogledamo ideje za jesenju dekoraciju ulaznih vrata i nismo se razočarali. 

Bundeve su svuda

Tople jesenje boje preovladavaju. Narandžasta i crvena i razne nijanse između, greju pogled i dom čine ušuškanim gnezdom.

Loading...

Od ukrasa, predlažemo da obratite pažnju na one prirodne, koje možete naći u neposrednoj blizini doma poput šišarki, bundeva, trske, grančica...

Dovoljno je da postavite nekoliko bundeva po ulaznim stepenicama i oduševićete sve goste. Najbolje je kad kombinujete bundeve različitih veličina i boja jer je tako dekoracija još upečatljivija.

Loading...

Osim bundeva, tu su i suve grančiće, koje možete da okačite oko ulaznih vrata i na njih nakačite jesenje motive ili lampice.

Na sama vrata uvek možete da stavite venac. Možda vam zvuči kao nešto što viđate samo u američkim filmovima, ali verujte nam, izgledaće fantastično. Uplatite sasušeno bilje, cveće, granje i na taj način ćete obogatiti jesenji dekor doma.

Loading...

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU