Jesenji trendovi u enterijeru: Tri noviteta dizajnera su pred nama ove sezone

Kristina LJubisavljević

08. 10. 2021. 000000 14:10

Foto: Deposit

Vreme jeseni sve više ćemo provoditi u kući, nakon posla većina ima potrebu da se ušuška u zatvorenom. Sada je idealna prilika da razmislimo o tome da li bismo možda nešto da promenimo od dekoracije i napravimo novitete u kojima možemo da uživamo.

Boje za jesenji enterijer

Uz određene nijanse koje postaju sve popularnije i koje su pristutne duži niz godina, privlačne su ideje poput kontrastnih lajsni i šarenih plafona. Ono što takođe privlači pažnju ove sezone jesu teksturirane završne obrade zidova.

Pročitajte još: "OTVOREN PROSTOR" u enterijeru zahteva posebnu pažnju i način uređenja: Obratite pažnju na tri stvari

Zelena

Loading...

Ove godine, složene nijanse zelene pojavljuju se u svakoj sobi u kući. Bogate nijanse masline i žalfija zelene pojavljuju se na kuhinjskim ormarićima i zidovima. Ukoliko se pitate šta biste mogli da promenite možete da počnete od nečeg zelenog. Uneće potpuno novu energiju i vrstu topline svakom domu.

Kontrast

navikli smo da lajsne i prozorski okviri budu u neutralnim bojama, obično je to bela. Sada iz sveta enterijera stižu zanimljivi noviteti. Predlaže se da se lajsne i okviri ofarbaju u neku kontrastnu boju. Ukoliko niste za tako snažna eksperimentisanja možete da se odlučite i za istu boju, ali drugu nijansu.

Loading...

Pročitajte još: Četiri LUKSUZNE dizajnerske ideje za kuhinju - Izgledaće SKUPO, a vi ćete ostati u okviru BUDžETA (FOTO)

Teskstura na zidovima

Dugo je vladala jednostavnost u bojenju zidova i minimalizam. Sada se vraća pomalo zaboravljena tekstura koja je u 20. veku bila nezaobilazna. Mnogi dizajneri uvode posebne završne obrade, krajnji rezultat je zid sa suptilnim pokretima, koji podseća na uskovitlane oblake ili uzburkano more, piše Real Simple.