Mira Škorić ipak u Zvezdama Granda? Ovako je odbrusila na pitanje o Ceci!

Jelena Blažić

08. 10. 2021. 000000 17:00

Foto: Ataimages

Pevačica Mira Škorić uskoro će se možda naći u ekipi Dragana Stojkovića Bosanca, a sada otkriva da li bi prihvatila da odlučuje u "Zvezdama Granda".

Ona je sada otvorila dušu o ovom projektu

- Uf, ne znam da li bih prihvatila tu poziciju. Ne bi kolege podnele moj temperament. Studio ne bi ostao živ. Krvavo bih se borila za kandidate, perje bi letelo - rekla je pevačica, koja je upitana i kako gleda na saradnju s Bosancem, pošto važi za najstrožeg člana žirija.

- I ja sam stroga - kratka je bila Mira, koja je zajedno s bivšom članicom žirija formirala mnoge pevače iz pomenutog takmičenja.

- Rad sa mladima me ispunjava, stvarno je bilo sjajno i ima mnogo talenata. Muzika će živeti sigurno. To je naporan proces, birali smo pesme svi zajedno, bilo je ozbiljno pripremanje - rekla je Mira, koja se osvrnula na Bosančev komentar da je Marija pevačina, a Ceca popularna pevačica.

Pročitajte još: Marić ŽESTOKO odgovorio na Severininu SRAMNU izjavu: "Ona je samo jedna hrvatska prostitutka, koja se obogatila preko Srba!"

- Ne želim da komentarišem ništa vezano za Cecu. Bosanac je doktor i genije, svi možemo da stojimo mirno kada on priča - bilo je sve što je rekla pevačica na tu temu.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU