Oglas
· · Komentari: 0
RAT U EMISIJI

CECA PONOVO UPALA U SUKOB: Evo šta je odbrusila Saši Popoviću kad je žiri nazvao "babama"!

Sukob Svetlane Cece Ražnatović i Dragana Stojkovića Bosanca ne jenjava, a pevačica se već našla u novom sukobu.

1633279728_Untitled.png
Foto: Printskrin/Jutjub/ ZVEZDE GRANDA
Oglas

U prethodnoj epizodi emisije "Zvezde Granda", Ceca je žestoko odbrusila Saši Popoviću nakon što je jedna od kandidatkinja završila svoj nastup.

Pročitajte još: GALA SVADBA U NAJAVI: Sofija Milošević i Luka Jović spremaju svadbu - Evo ko će DIZAJNIRATI VENČANICU i ko su KUMOVI! (FOTO)

Ceca stala u odbranu žena

Nakon što se zid podigao, Saša je zamolio kandidatkinju da se predstavi, a kada je na pitanje koliko ima godina odgovorila sa ''puno'', Popović je dobacio:

"Nije to puno! Šta da kažu ove babe onda u žiriju? Ana Bekuta prešla šest banki, Snežana 62...Ja spadam u grupu mamuta, to ne računajte. Bosanac i ja smo 1800 i koje godište", rekao je Saša, komentar koji se nikako nije svideo ženskim članovima žirija.

"Babe smo svojim unučićima, a ne tebi Popoviću. Ne zovemo se babe, nego imamo svoja imena", rekla je Ceca.

Nakon što je žiri poručio kandidatkinji da treba još da vežba i da dođe ponovo, Sneža je dodala da nikad nije kasno.

"Ti još malo kad pređeš 40 možeš kod Žike", dodao je Popović.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas