Oglas
· · Komentari: 0
OTVORENO

Mira Škorić progovorila o BORBI SA RAKOM: Počela sam da osećam umor, a onda sam saznala STRAŠNU ISTINU

Uspela u velikoj borbi

1598350874_mira.jpg
Foto: YouTube Printscreen/Mira Skoric
Oglas

Mira Škorić uspela je da nakon 15 godina pobedi rak štitne žlezde, koji se smatra jednim od najpodmuklijih oblika karcinoma.

Pročitajte još:  Strašna tragedija slavnog voditelja: Za samo tri nedelje UMRLO MU DVOJE DECE

Posle velike borbe i četiri operacije, pevačica konačno može da odahne i da uživa u životu:

- Uvek sam bila nemarna prema svom zdravlju, šta ću, takva sam... I sad se naježim kada se setim tog perioda pre nego što sam saznala da sam bolesna. U jednom trenutku počela sam da osećam neobičan umor. Šta god da radim, počnem da osećam malaksalost. Onda su krenule blage, podmukle temperature, 37 sa 2, a ne znaš od čega su. Istovremeno, neobjašnjivo sam gubila kilograme.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

😍😜🥰😘 👊mislim u svakom slucaju Uaaaa Produkcija 😂😂😂😂😂👊👊👊👊👊💣💣💣💣💣

A post shared by Mira Skoric (@miraskoric_official) on

- Nisam osoba koja kuka i plaši se bolesti, nastavila sam normalno da živim, pevala sam, snimala, držala koncerte. Ignorisala sam simptome sve dok mi na vratu iznad ključne kosti nije iskočila limfna žlezda. E onda sam shvatila da je ozbiljno. Doktor Radan Džodić mi je saopštio surovu istinu, koju nisam htela da prihvatim. Istinu da imam rak štitne žlezde, i to sa metastazama. Bila sam u stanju potpunog šoka i neverice - prisetila se ona, dok sada tvrdi da se i dalje čuva.

Pročitajte još: Nakon što je objavljeno da je Siniša zaražen koronom, OGLASIO SE FUDBALSKI KLUB BOLONJA (FOTO)

- Međutim, i dalje se borim, primam terapije, čuvam imunitet, uzimam vitaminske koktele. I dalje pevam normalno, po dva sata, kao da nisam bila bolesna. I ne volim kada me sažaljevaju, kada pročitam da sam se povukla sa scene, da više nisam u stanju da pevam. O svojoj bolesti nikada javno ne bih progovorila ni reč, da nije drugih obolelih, kojima bih možda mogla da pomognem - rekla je Mira.

PRATITE NAS NA INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas