MOĆNO! Poznati dizajneri oduševili NOVIM JESENJIM TRENDOM - Cveće i neobični džemperi su svuda! (FOTO)

Jovana Pejinovic

18. 10. 2021. 000000 19:30

Foto: Printskrin/Instagram/ alexandermcqueen

Hčadni dani sa sobom donose i hladne boje, a odeća je idealan način da malo razdrmate energiju i ulepšate sebi dan. Vesele boje i dezeni nisu rezervisani samo za leto, a dva trenda koja su preplavila ulice svetskih metropola su savršen dokaz za to.

Pročitajte još: Imete mnogo odeće, a ne možete dobro da je uklopite? OVO su pravila KAPSULA ORMARA, novog trenda u oblačenju!

Loading...

Šareni džemperi

Ukoliko još uvek niste kupili nove tople prijatelje, opredelite se za hrabar stil i boju. Boje mogu biti drečavo zelene, kombinacija više jarkih boja, a najjaču izjavu ćete postići ukoliko potražite džemper sa apstraktnim šarama.

Loading...

Da, klasična neutralna pletiva su neophodna, ali kao što Raf Simons, Miu Miu, i Loewe dokazuju: Što je svetlija boja, to je bolji džemper. Victor Glemaud, stručnjak za trikotažu, čak je ubacio jasne linije i razgraničio nekoliko boja na džemperu i retro okovratnike kako bi zimske dane učinio svetlijima.

Loading...

Cvetajte i po mraku

Cveće nije samo za proleće, u redu? Bogati i ćudljivi cvetovi Marni i Dries Van Noten pozivaju na vetrovit jesenji dan, a njihove grimizne boje igraju sa lišća.

Loading...

Kao i svaki dobar cvetni aranžman, i ovaj je usavršen malim sukobom: mnogi kreatori kombinuju sveće sa crnom bojom, čime postižu misteriozan i prefinjen izgled. Elegantne Adam Lippes pantalone će vam popraviti dan svojim širokim nogavicama i svetnim šarama.

Loading...

PRATITE NAS NA INSTAGRAMU i FEJSBUKU