· · Komentari: 0

Omiljeni FRIZER POZNATIH za Magazin otkriva: Koje frizure se lako održavaju, šta prija kosi i RAZBIJA MIT o farbanju!

"Ne pratim trendove, ja ih postavljam!"

1633601373_Untitled98.png
FOTO: Printskrin/ Instagram/ aleksandar_dramicanin

Porazgovarali smo sa poznatim srpskim frizerom, Aleksandrom Dramićaninom o tome kako da pravilno negujemo kosu, trendovima i mitovima.

Pročitajte još: Tražite OVE tri frizure za ILUZIJU gušće kose (FOTO)

1. Stižu nam hladni dani i kosa će biti na udaru. Koji je vaš top savet kada je u pitanju zimska nega kose?

Top savet za zimsku sezonu je da posetite studio Aleksandra Dramićanina gde možete uraditi detaljnu dijagnostiku vlasišta i dlake, pa samim tim dobijete preporuku za adekvatnu negu kose u kućnim uslovima.

Aleksandar nam je pojasnio da je svaka kosa jedinstvena i da nešto što će raditi na jednoj, ne mora da znači da će se dobro pokazati na drugoj kosi, kao i da je za svako godišnje doba, ključ u prethodnoj dijagnostici, o čemu se malo priča kada je reč o kosi.

Ne pratim trendove, ja ih postavljam!

2. Vaše tri omiljene ženske frizure koje se lako održavaju?

Nijedna frizura se ne održava lako ukoliko kosa nije pravilno ošišana, tako da je šišanje glavni preduslov ako želite dobru frizuru koju ćete lako održavati kod kuće. 

3. Otklonite najveći mit o kosi koji ste čuli?

Najveći mit o kosi koji sam čuo je da je će dlaka bolje primiti boju ako je masnija, što apsolutno nije istina.

4.  Šta predviđate da će biti veliki trend u svetu kose sledeće godine?

Pratite Instagram stranicu aleksandar_dramicanin pa ćete uskoro saznati koji su to novi trendovi. Što se tiče njih, ja ih lično ne pratim, već ih postavljam. 

5. Jedan proizvod za kosu bez kojeg ne možeš da živiš?

Svoje kreacije ne bih mogao da zamislim bez brenda sa kojim radim dugi niz godina, tako da su svi njihovi proizvodi moj must have.

Kako nam je Aleksandar objasnio, reč je o profesionalnim preparatima za kosu, kojima uvek daje prednost kada je nega kose u pitanju.

PRATITE NAS NA INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.