Oglas
· · Komentari: 0
STIL

PISTE SU ODLUČILE: Pletena odeća oslikana "SVEMIR" TEHNIKOM je najmoćniji način da se utoplite! (FOTO)

Ove jeseni ukradite prolećni trend za 2022. godinu.

1633431393_pjimage--6-.jpg
FOTO: Printskrin/Jutjub/ Bevza spring 2022/Jonathan Simkhai spring 2022
Oglas

Uvek postoje makro trendovi koji ukrašavaju prolećne piste - mini porub, izrezi i vesele boje. Ali to su ti mikro-trendovi koji postavljaju svaku sezonu i godinu odvojeno. Za proleće 2022. vidimo pantalone sa spuštenim strukom, ali još svežije je prisustvo pletiva u svemir tehnici.

Pročitajte još: Sve na ovim Versace cipelama je DEMODE, a svet je poludeo za njima - Jelena Karleuša i poznata blogerka su ih ODMAH KUPILE! (FOTO)

Odeća obojena svemirom

To je tehnika u kojoj se jedno predivo boji u dve ili više boja koje se ponavljaju po celoj dužini prediva. U zavisnosti od toga koliko se boja koristi, dobijena boja može dobiti razne varijante.

Pojava ovog pletenog trenda dokazuje staru izreku da veliki umovi misle isto; ovog meseca mode Eckhaus Latta, Jonathan Simkhai, Bevza, Missoni i Philosophy di Lorenzo Serafini bili su među markama koje su se za svoje kolekcije naslonile na pletivo oslikano svemirom. Iako njihove vizije variraju od pulovera do haljina, jednoglasno je da je svaki izgled hladan koliko i topao.

Iako će svemirski obojen izgled biti spreman za poletanje na proleće, na tržištu postoji mnogo jesenjeih i zimskih varijanti ovog trenda. Od haljina do pulovera i pantalona do kardigana, sada kupujte ove predmete obojene svemirom.

PRATITE NAS NA INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas