Veliko slavlje u porodici DRAGIČEVIĆ! Glumica Tamara oženila brata Miodraga, mladu nadu srpskog glumišta (FOTO)

Kristina Malešević

16. 10. 2021. 000000 17:30

Foto: InstagramScreenShot/tamaradragicevic

Mlade nade srpskog glumišta, Miodrag Miša Dragičević, brat slavne glumice Tamare Dragičević i mlada glumica Olivera Bacić izgovorili su danas sudbonosno da kako bi u bračnoj zajednici dočekali prinovu. Ovaj mladi par letos je obelodano na društvenim mrežama da očekuju dete, stoga je bilo samo pitanje dana kada će se svadbeno veselje dogoditi.

Pročitajte još: NJegov zadatak su bile EMOCIJE! Pet odgovora MARKA ŽIVIĆA u kojima govori sve o svojoj životnoj ulozi


Foto: InstagramScreenShot/tamaradragicevic

Mlada je blistala u jednostavnoj beloj haljini sa rukavima od tila na tufnice, dok je radosni mladoženja poneo odelo skrojeno po meri. Ipak, najsrećnije na proslavi su bez sumnje mladoženjina i mladina sestra, Tamara i Marija koje su nosile savršene modne komade, Tamara je ponela ljubičasti kombinezon od pliša, dok je Marija nosila crnu elegantnu haljinu.

Pročitajte još: "Ovo ću prvi put reći": Dino Merlin, kroz oči pune suza, progovorio o borbi sa TEŠKOM BOLEŠĆU (VIDEO)

Posebno je emotivna objava Petra Benčine koji je sa pratiocima na "instagramu" podelio dirljivu objavu povodom ovog važnog porodičnog događaja.

- Moj Šomi, bio si dečak kada smo se upoznali. U međuvremenu si postao sjajan glumac, muž a uskoro i ćale. Dečak si u duši i dalje ostani takav - napisao je Benčina ispod zajedničke fotografije sa mladencima.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU