SAVRŠEN PAR! Bijonse i Džej Zi se pojavili u USKLAĐENOJ modnoj kombinaciji na JESENJOJ SVADBI u Veneciji i UKRALI ŠOU (FOTO)

Jovana Pejinovic

18. 10. 2021. 000000 17:00

Foto: Profimedia

Nevesta i mladoženja u Italiji su ovog vikenda imali neke vrlo značajne svatove: Bijonse i Džej Zija.

Pročitajte još: MOŽETE JE LAKO ISKOPIRATI! Otkrivena je stvarna BOJA KARMINA Kejt Vinslet, koju je nosila kao Rouz u filmu "Titanik" (FOTO)

Poslovni partneri

U subotu, 16. oktobra, 40-godišnja pevačica i 51-godišnji reper prisustvovali su venčanju osnivačice francuske prodavnice modnih dodataka, Žeraldin Gujot i Alekandra Arnoa, izvršnog potpredsednika za proizvode i komunikacije kompanije Tiffani & Co. i sina generalnog direktora LVMH Moët Hennessy Louis Vuitton Bernara Arnoa.

Foto: Profimedia

Bijonse i Džej Zi su na venčanju nosili uparenu odeću. Ona je nosila crni, dugi vuneni kaput preko lagane svilene haljine od tamnoplave boje i odgovarajućih sandala na štiklu, uparenim sa svetlucavom klač torbicom i crnom maskom za lice. Džej Zi je nosio mornarsko plavo odelo sa dvostrukim kopčanjem.

Foto: Profimedia

Dugogodišnji bračni par i mladoženja radili su zajedno. Ranije ove godine,LVMH je kupila Tiffani & Co. i predstavila Bijonse i Džej Zija u novoj reklamnoj kampanji. I ove godine, francuski konglomerat preuzeo je 50 posto udela u Džej Zijevoj kući šampanjca, Armand de Brignac.

Poznati par je stigao u u Veneciju ranije ove nedelje. NJih dvoje su snimljeni zajedno nekoliko puta, uključujući i dok su sedeli zajedno u vodenom taksiju, a pevačica je nosila prilagođenu maksi haljinu Dolce & Gabbana sa uzorkom na jedno rame, plavo-bele boje.

Kasnije je na Instagramu podelila nekoliko fotografija na kojima nosi istu odeću.

PRATITE NAS NA INSTAGRAMU i FEJSBUKU