Oglas
· · Komentari: 0
TREND

Selma Hajek pokazala šta je sada MODERNO, obavezno nabavite ovde detalje (FOTO)

Selma Hajek na naslovnici ženskog magazina najavila predstojeći trend.

1623218865_SalmaHayek.PNG
Foto: Instagram/ screenshot salmahayek
Oglas

Selma Hajek (54) je napravila seriju fotografija za jedni ženski časopis koji će se na kioscima naći u julu. Na naslovnoj strani nosi crni plišani blejzer, a oko vrata belu, atraktivnu ogrlicu.

Pročitajte još: Ženska odela su opet u TRENDU! Nose se na TRI načina, a prvi su dugačke, široke nogavice (FOTO)

Crni plišani sako i velo nakit

Glumici je kosa puštena i sa blagim talasima, a crni plišani blejzer je upotpunjen atraktivnim nakitom od belog zlata. Selma nosi transparentne narkvice i minđuše, ali u oči prvo pada ogrlica od velikih belih kamenčića. Glumica ima crveni karmin i "smoky black eye" kapke koji joj daju snen pogled. U opisu posta Selma je napisala:

- Hvala @instylemagazine što sam još jednom na naslovnici - kaže glumica.

Fanovi su je zasuli smajlijima i srcićima, kao i komplimentima za decentan izgled.

Pročitajte još: SPAVAĆICA HALJINE kao novi simbol elegancije U BOJAMA PROLEĆA (FOTO)

Monohromatska moda će od jeseni biti hit, a crna boja će vladati posle leta. Pliš se uveliko vraća u modu. Svetski modni kreatori su najavili povratak pliša.

Glumice objavljuju stare slike

Zanimljivo je da je Selma Hajek za vikend objavila svoje stare nage fotografije uz potpis "Dobri stari dani". Slično rade i ostale zvezde koje su ušle u šestu deceniju. Demi Mur je tako objavila video u kupaćem kostimu od pre 21. godinu.

Pročitajte još: Lindzi Lohan bezobrazno pozira na Maldivima, a Dajan Kiton joj je napisala šta misli o tome (FOTO)

Reč je o Instagram trendu da se svakog četvrtka objavljuju stare slike uz haštag #tbt

Međutim, Selma Hajek izgleda odlično, a jedan od pratilaca je napisao:

- Dao bih desnu ruku da i danas izgledaš dobro kao i pre - piše u komentaru.

Pročitajte još: Guči slavi 100. rođendan: CRVENA BOJA I SOMOT vraćaju se na velika vrata (FOTO/VIDEO)

Selma Hajek je proslavila rođendan supruga Fransoa Henrija Pioa koji je u Evropi proslavio 59. rođendan. U isto vreme Fransoa i Selma Hajek proslavili su i 12. godišnjicu braka u kojem su dobili ćerku Valentinu (14).

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas