MOŽE JOJ SE: Paris Hilton napravila SPISAK POKLONA za svadbu, naručila set tanjira od 10.000 dolara i to nije jedina "LUDOST"! (FOTO/VIDEO)

Jovana Pejinovic

23. 10. 2021. 000000 10:05

Foto: Profimedia

Rijaliti zvezda i naslednica tačno zna šta želi da joj prijatelji i porodica daju dok proslavljaju njen predstojeći brak sa Karterom Reumom... I, očigledno, to uključuje set za kavijar i votke od 1.845 dolara i kristalnu vazu Baccarat od 4.885 dolara.

Pročitajte još: ĆERKA MAJKLA DžEKSONA OBAVILA RITUAL: Nakon pokušaja samoubistva, pronašla radost u KULTU VEŠTICA - Gole pozdravile mesec (FOTO)

 
 
 
 

Pogledajte ovu objavu u aplikaciji Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objava koju deli Paris Hilton (@parishilton)

Samo neka je skupo

Čini se da Parisin spisak poklona za venčanje ističe njen skup ukus, jer bira samo najbolje za svoj dom sa Karterom, koji ju je zaprosio u februaru.

Prema njenom registru venčanja, Paris traži od gostiju mnoštvo kristalnih predmeta za kućnu dekoraciju, kao i srebrni ram za slike Buccellati (3.200 dolara), svećnjak Baccarat u obliku lampe (1.220 dolara) i figuricu kristalnog medveda Baccarat (370 dolara).

Loading...

Među osnovnim stvarima koje će snabdeti njenu kuhinju su poslužavnik za zabavu Christofle MOOD Party Tray (985 dolara), posuda u obliku cveta Buccellati Dahlia (650 dolara), set za kavijar William Yeoward Crystal Caprice (1.000 dolara), set čaša za šampanjac Baccarat (990 dolara) i odgovarajući Christofle set za hlađenje šampanjca  (860 USD).

Loading...

NJen trpezarijski set će sadržati osam kompleta posuđa u stilu  Hermes "Mosaique Au 24 Platinium" u ukupnom iznosu od skoro 10.000 dolara.

Loading...

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU