· · Komentari: 0
DECA POZNATIH

Deca milijardera Ričarda Brensona kriju se od javnosti, IMAJU "NORMALNE" POSLOVE i neobične prijatelje (FOTO)

Mogu da imaju sve, ali su odabrali da žive od svog rada.

1634715315_pjimage.jpg
FOTO: Printskrin/ Instagram/ bransonsam

Šef Virgin Group Ričard Brenson upoznao je svoju sadašnju suprugu Džoan Templmen 1976. godine, a venčali su se 1989. godine na ostrvu Neker. Zajedno imaju dvoje dece, ćerku Holi i sina Sema, rođene 1981. odnosno 1985. godine.

Pročitajte još: Fanovi pokojnog Robina Vilijamsa RAZBESNELI njegovu ćerku UŽASNIM SNIMKOM - "Iskorišćavaju jedan od tatinih najtužnijih dana" (VIDEO)

Borba za potomstvo

Ranije ove godine, Holi (39), koja sa mužem Fredijem Edruzom, ima trogodišnje dete, otkrila je da je tokom detinjstva živela nekoliko godina kao dečak. Govoreći u podkastu, ona je rekla: "Ja sam sa četiri godine odlučila da sam dečak. Nisam htela da budem dečak, već sam zaista to bila."

Deca Ričarda Brensona su dobri prijatelji sa princom Harijem, ali i princezama Beatris i Eugenijom

Objasnila je da je odluka doneta ubrzo nakon Semovog rođenja i pitala se da li je to „psihološka stvar“, dodajući: „Apsolutno sam verovala da sam dečak - piškila sam stojeći, obukla sam se kao dečak, čak sam sebi dala različita muška imena . Ovo nije bila samo brza stvar koja je prestala nakon nekoliko meseci ili godina, to je trajalo sve dok nisam imala skoro 11 godina."

Holi, bivša doktorka, radila je sa svojim ocem u Virgin-u od 2008. godine i glavni je službenik kompanije za svrhe i viziju. Nakon što je pretrpela dva pobačaja i prošla dva neuspešna ciklusa vantelesne oplodnje, otkrila je da su ona i Fredi razmišljali o usvajanju i surogat majčinstvu - otvoreno otkrivajući svoje iskustvo u knjizi koju je napisala.

Međutim, u decembru 2014. otkrila je da je rodila blizance Etu i Artija. U tadašnjoj izjavi, ona je rekla: "Fredi i ja smo oduševljeni što objavljujemo rođenje naših prelepih blizanaca. Jedan dečak, jedna devojčica i oni su apsolutno savršeni (ali ko to ne bi rekao za svoju decu!). Uprkos tome što su rođeni ranije, nas troje smo dobro i zdravi, a Fredi i ja uživamo u kvalitetnom vremenu sa našom novoformiranom porodicom." Nakon toga, dobili su i ćerku Lolu.

Sin umetnik

Sem je u međuvremenu nastavio karijeru glumca i suosnivač je producentske kuće Sundog Pictures. Filmski debi 36-godišnjaka bio je u filmu Superman Returns i on ima dvoje dece sa Isabelom Kaltorp, sa kojom se oženio na, kako je opisano, "skoro kraljevskom venčanju" 2013. godine. I dok su princeze Beatris i Eugenija prisustvovale žurci, njihov blizak prijatelj princ Hari nažalost nije uspeo da prisustvuje.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sam Branson (@bransonsam)

"Hari je dobar prijatelj i sjajan momak", rekao je Sem. "Pozvali smo ga i hteo je da dođe, ali je nedelju dana ranije bio u Južnoj Africi na službenim dužnostima, tako da nije uspeo da stigne."

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sam Branson (@bransonsam)

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.