ONI ZNAJU ISTINU: Otkriven identitet ljudi koji su Aleku Boldvinu predali FATALNI revolver - Evo šta su radili sa pištoljem pre incidenta (FOTO)

Jovana Pejinovic

23. 10. 2021. 000000 12:45

Foto: Profimedia

Oružar Hana Gutijerez Rid, koja je identifikovana na listi za poziv seta, postavila je tri rekvizita na kolica izvan mesta snimanja, a pomoćnik režisera Dejv Hols je zgrabio revolver iz kolica i uneo ga unutra i dao Boldvinu, pogrešno verujući da je istovaren (ispražnjen) , otkriva nalog za pretres.

Pročitajte još: JEZIVO SAZNANJE: Ubijena snimateljka donela KOBNU odluku, a zna se i ko je Aleku Boldvinu dao "HLADNO" oružje! (FOTO)

Nešto se tu ne uklapa

Hols je naveo da je pištolj bio „hladni, što znači da je bilo bezbedno za pucanje na licu mesta, pre nego što ga je predao Boldvinu.

Nekoliko sekundi kasnije, Boldvin je ciljao prema kameri i povukao obarač, ubivši Hačinsovu koja ga je snimala i povredio režisera Džoela Suzu, koji je stajao iza nje.

Foto: Hana i Dejv, printskrin/Instagram

Hols je iskusan pomoćnik reditelja, sakupio je zasluge za produkciju brojnih filmova koji uključuju rekvizite, uključujući Fargo i Matriks, kao i za TV seriju o policajcima Reno 911.

Godine 2000. Halls je bio prvi pomoćnik reditelja druge jedinice u emisiji The Crow: Salvation, nastavku filma u kojem je sin Brus Lija, Brendon Li, ubijen u nesreći sa vatrenim oružjem na sceni 1993. godine.

Ni Hols ni Gutijerez Rid nisu optuženi niti imenovani kao osumnjičeni za zločin u ovom slučaju, iako je policijska istraga u toku.

Boldvin, koji je zvezda i producent filma, takođe je ispitan u policiji i izjavio je da "potpuno sarađuje" sa šerifom okruga Santa Fe.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU