Oglas
· · Komentari: 0
SKUP UKUS

MOŽE JOJ SE: Paris Hilton napravila SPISAK POKLONA za svadbu, naručila set tanjira od 10.000 dolara i to nije jedina "LUDOST"! (FOTO/VIDEO)

Nakon što se uda za Kartera Reuma, Paris Hilton će ukrasiti svoj dom luksuznim predmetima iz svog venčanog registra u ukupnom iznosu od 60.000 dolara.

1634976058_profimedia-0638979449.jpg
Foto: Profimedia
Oglas

Rijaliti zvezda i naslednica tačno zna šta želi da joj prijatelji i porodica daju dok proslavljaju njen predstojeći brak sa Karterom Reumom... I, očigledno, to uključuje set za kavijar i votke od 1.845 dolara i kristalnu vazu Baccarat od 4.885 dolara.

Pročitajte još: ĆERKA MAJKLA DžEKSONA OBAVILA RITUAL: Nakon pokušaja samoubistva, pronašla radost u KULTU VEŠTICA - Gole pozdravile mesec (FOTO)

Samo neka je skupo

Čini se da Parisin spisak poklona za venčanje ističe njen skup ukus, jer bira samo najbolje za svoj dom sa Karterom, koji ju je zaprosio u februaru.

Prema njenom registru venčanja, Paris traži od gostiju mnoštvo kristalnih predmeta za kućnu dekoraciju, kao i srebrni ram za slike Buccellati (3.200 dolara), svećnjak Baccarat u obliku lampe (1.220 dolara) i figuricu kristalnog medveda Baccarat (370 dolara).

Među osnovnim stvarima koje će snabdeti njenu kuhinju su poslužavnik za zabavu Christofle MOOD Party Tray (985 dolara), posuda u obliku cveta Buccellati Dahlia (650 dolara), set za kavijar William Yeoward Crystal Caprice (1.000 dolara), set čaša za šampanjac Baccarat (990 dolara) i odgovarajući Christofle set za hlađenje šampanjca  (860 USD).

NJen trpezarijski set će sadržati osam kompleta posuđa u stilu  Hermes "Mosaique Au 24 Platinium" u ukupnom iznosu od skoro 10.000 dolara.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas