Oglas
· · Komentari: 0
OKUPLJANJE VEŠTICA

ĆERKA MAJKLA DžEKSONA OBAVILA RITUAL: Nakon pokušaja samoubistva, pronašla radost u KULTU VEŠTICA - Gole pozdravile mesec (FOTO)

Paris Džekson, Alekandra Šip i još nekoliko drugarica, skinule su donji veš pod punim mesecom kako bi izrazile zahvalnost uoči Noći veštica.

1634886229_Untitled.png
FOTO: Printskrin/ Instagram/ parisjackson
Oglas

U sredu, 20. oktobra, kada je mesec bio pun, 23-godišnja manekenka skinula se u donji veš na „ritualu“ sa svojim prijateljicama, uključujući Aleksandru Šip. Paris je podelila pogled na njihovo okupljanje pod noćnim nebom na Instagramu, napisavši: "Hvala ti majko mesec", zajedno sa fotografijom njihovih zadnjica.

Pročitajte još: Deca milijardera Ričarda Brensona kriju se od javnosti, IMAJU "NORMALNE" POSLOVE i neobične prijatelje (FOTO)

Nakon pokušavaja samoubistva, traži smisao u životu

Paris je zatim okačila zasebnu sliku, na kojoj su devojke, dok su pozirale u toplesu, pokazivale „Ovo je godišnje doba“.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by 𝚙𝚔 (@parisjackson)

Prema rečima Parisine prijateljice Lavender, nedavno su osnovali grupu i okupili se kako bi obeležili početak nove lunarne faze.

Paris više ceni život i ovu zemlju nakon što je pokušala da izvrši samoubistvo

"Hvala vam sestre što ste mi dozvolile da vodim svoj prvi ritual punog meseca", napisala je Lavender na svom Instagramu. "Neverovatno je imati ovaj slatki i poseban novi koven (veštičiji kult). Grupa tako duhovno svesnih, neverovatnih žena. Hvala vam na strpljenju zbog mog petljanja." A Lavanda je u komentaru pojasnila da ritual nije ništa mračno. Umesto toga, oni su jednostavno „zahvaljivali mesecu“.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by 𝚙𝚔 (@parisjackson)

Što se tiče imena njihovog novog kulta, Aleksandra se našalila da se zovu "prljave noge banda". Paris je ranije rekla da ona više ceni život i ovu zemlju nakon što je pokušala da izvrši samoubistvo. O pokušajima samoubistva razgovarala je sa Vilom Smitom u emisiji Red Table Talk, rekavši da je zahvalna što je još živa.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by 𝚙𝚔 (@parisjackson)

"Mogu reći ,nekoliko godina kasnije, da sam zaista zahvalna što nisam to uradila. Stvari su postale bolje", objasnila je Paris.

Dodala je da joj je trebalo vremena da shvati da je trebalo da bude na ovoj zemlji, rekavši: "U početku mislim da je to bilo - nekako morbidno prihvatanje, radikalno prihvatanje da jednostavno nije trebalo da se desi. Tako je samo radikalno prihvatanje: „Kad dođe moje vreme, biće i moje vreme", i sačekaću do tada. I za to vreme čekanja, pronašla sam sve više radosti u životu i više načina da se snađem i zaista živim umesto da samo postojim. "

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas