GLAMUR IZ BAJKE: Anđelina Džoli ne prestaje da zadivljuje modnim izborima - Ovog puta ponela Valentino haljinu iz 2018. godine (FOTO)

Jovana Pejinovic

29. 10. 2021. 000000 14:30

FOTO: Profimedia

Nakon nedelju promovisanja novog filma, gde se iz dana u dan pojavljivala u moćnim odevnim kombinacijama (uključujući neke impresivne izbore za crveni tepih njene dece), danas je Anđelina Džoli debitovala sa još jednim izgledom koji izaziva strahopoštovanje.

Pročitajte još: ZASTAJE DAH: Anđelina Džoli ponela SEKSIPILNU mrežastu haljinu, ali su je ćerke NADMAŠILE kombinacijama, svaka u svom stilu! (FOTO)

Poput princeze

Pozirajući za poseban portret uoči londonske premijere, dobitnica Oskara, koja je sve zaslepila svojom Versaće kombinacijom u Rimu tokom vikenda – odabrala je zapanjujući model, ovog puta sa dodatnim volumenom.

Snimljena na krovu uoči projekcije u sredu uveče, sa gradskim horizontom kao pozadinom, Džoli je izgledala blistavo u arhivskoj haljini Valentino do poda (predstavljena u jesen 2018. godine).

Dizajnirana od strane Džejsona Boldena, izgled je napravljen od metalik-zlatnog brokata, sa ručno prošivenim čipkastim lišćem preko prsluka sa visokim vratom. Ona možda glumi Marvelovog superheroja, ali Anđelina je pružila pravi glamur Diznijeve princeze u haljini sa punom suknjom iz bajke.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU