Oglas
· · Komentari: 0
DOBRA INVESTICIJA

TORBA ZA SVE PRILIKE: Postoji nekoliko modela i ne zna se koji je MOĆNIJI - Viktorija Bekam pokazala kako se nosi (FOTO)

Kupovina skupe torbe može biti jedinstveni životni trenutak.

1635323568_pjimage--3-.jpg
FOTO: Profimedia
Oglas

Verovatnije je kupujete da biste proslavili veliko dostignuće, kao što je unapređenje na poslu. Kao takva, to bi trebalo da bude investicija, za koju se nadamo da će se vremenom isplatiti. Luksuzna roba, uključujući torbe, može doneti veliki prihod.

Pročitajte još: Boja koja stoji svima: ČOKOLADNO-SMEĐA kosa Hejli Biber savršena je za jesen! (FOTO)

Torba koju vredi imati u kolekciji

Studije su pokazale da je  Hermès Birkin torba bolja investicija od zlata. Chanel torbe takođe imaju tendenciju da rastu kao ulaganje, ponekad i do 3% godišnje, a Louis Vuitton torbe dugo se smatraju investicionom kupovinom. 

Dok Hermès, Louis Vuitton i Chanel dugo vladaju ovim svetom, postoji još jedna marka u gradu koja se uvlači u ovu retku teritoriju: Bottega Veneta. NJihove torbe su izazvale neverovatnu količini uzbuđenja otkako je Daniel Li preuzeo kormilo italijanskog brenda 2019.

NJegove kožne tašne koje se mogu gnječiti, ponekad slamnate, neosporne su Inn torbe. Infiltrirale su se na svačiji feed, u fotografije uličnog stila i svakodnevnog života.

Prošle nedelje, mreže su eksplodirale sa slikama Viktorije Bekam kako šeta NJujorkom noseći dve verzije torbi Bottega Veneta. Stisnuvši ih na grudima kao fudbalsku loptu, pokazala ih je na nekoliko različitih događaja.

Foto: Profimedia

Pročitajte još: WAYOUT: HURGADA I DUBAI U OKTOBRU I NOVEMBRU PO LAST MINUTE CENAMA

Ove torbe nisu jeftine: prodaju se za 4.100 dolara; najjeftinija je Džodi torba, koja košta 1.900 dolara.  Potražnja je toliko velika da je povećala cenu preprodaje. Viktorija Bekam je ponela drečavo zelenu, ali najpopularnije su klasičnije nijanse kao što su crna, tamnoplava, braon i bordo.

Lako ih je uklopiti uz svaku kombinaciju, kao što se može videti na primeru Viktorije Bekam. Šareni džemper i pantalone, klasična bela ili plavo-zelena kombinacija, sve dolazi u obzir. Ova torba će vam zapečatiti autfit na najbolji mogući način.

PRATITE NAS NA INSTAGRAMU i FEJSBUKU 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas