· · Komentari: 0
IDEJA

Boja koja stoji svima: ČOKOLADNO-SMEĐA kosa Hejli Biber savršena je za jesen! (FOTO)

Hejli Biber je ikona mode i lepote koja uvek vodi računa o najnovijim trendovima.

1635146903_profimedia-0638818118.jpg
FOTO: Profimedia

Ovog leta, manekenka je pokazala bezbroj razigranih stilova inspirisanih devedesetim, od visokih "pužića" do pletenih kikica. Sada, sezonski prikladnim potezom, Biberova se odlučila za smeđu kosu i istakla se u hladnijim mesecima.

Pročitajte još: IDEJA ZA ŠIŠANJE: Selena Gomez ima novu frizuru i izgleda MOĆNO, fanovi ODUŠEVLJENI! (FOTO/VIDEO)

Boja sezone

Hejli je juče na Instagramu pokazala svoje nove čokoladno braon pramenove, što je boja koja veoma podseća na njenu prirodnu nijansu. Nijansa je savršena mešavina bogatih i hladnih nijansi i komplimentira njene svetlosmeđe oči i tamnije smeđe obrve.

Nova boja, koju je Biberova pokazala novim selfijem, daleko je od tonova Barbi plavuše koje ona obično nosi. 

Dok je slavna koloristkinja za kosu Kasandra Keding obično odgovorna za Hejline briljantne nijanse-uključujući i „zadimljenu plavušu“ koju je nosila pre nekoliko nedelja-frizerka Bris Skarlet bila je pokretač promene u čokoladno smeđu boju. 

Stil se može činiti kao dramatičan prelaz u odnosu na Hejlinu uobičajenu boju kose, ali ona je zapravo koketirala sa tamnijim nijansama već duže vreme. Brzo listanje kroz njen Instagram pokazaće da je model zapravo polako prelazio u tamniju nijansu. NJeni koreni su postali tamniji tokom poslednjih nekoliko nedelja, a model je čak imao tamniju plavu nego inače na Met Gala 2021.

PRATITE NAS NA INSTAGRAMU i FEJSBUKU 

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.