ČIME STE SE NAPRSKALI? Vaš parfem govori više o ličnosti nego što mislite

Jovana Pejinovic

01. 11. 2021. 000000 17:00

Foto: Shutterstock

Jedna osoba može voleti miris skupog parfema, dok druga ne može da ga podnese. Očigledno je da ne vole svi iste mirise i da svaka osoba ima lične preferencije. Nije iznenađujuće što vaš parfem govori mnogo o vašoj ličnosti.

Pročitajte još: PRAVA MARDž SIMPSON: Modna dizajnerka napravila LUDAČKU PERIKU - Na glavi nosi frizuru visoku POLA METRA! (FOTO/VIDEO)

Na listu smo stavili tri osnovne note mirisa koje su u korelaciji sa različitim osobinama ličnosti. Da li je to tačno za tebe?

Citrusni mirisi

Da li ste neko ko voli da preuzme vođstvo? I da li bi vas vaši prijatelji i porodica opisali kao nekoga ko je odlučan, a ponekad čak i šef? Onda postoji velika šansa da volite parfeme na bazi citrusa. Ovi mirisi predstavljaju ambiciozne i snažne ljude.

Mirisi ruže

Da li razmatrate svaki mogući ishod pre donošenja konačne odluke? Velike su šanse da ste neko ko je osetljiv, brižan i saosećajan. Vi ste neko ko je uvek pažljiv prema drugima i zato su ružičasti mirisi odlično odelo za vas. Miris ruže predstavlja nežne ljude. 

Mirisi lavande

Društveni leptiri apsolutno vole mirise lavande. Lako se slažete sa svima, a vaši prijatelji i porodica uvek uživaju u druženju sa vama na piću. Povrh toga, uvek ste prijateljski raspoloženi i pokazujete iskreno interesovanje za druge. Vi cenite prijateljstva i uvek znate kako da razveselite nekoga nakon lošeg dana.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU