Oglas
· · Komentari: 0
JEDNOM SE ŽIVI

KUL BAKA! U 103. godini dobila prvu tetovažu, a da nije ni trepnula (FOTO)

Žena je izabrala veoma posebnu tetovažu.

1635154514_woman-geea81e1d4_1920.jpg
FOTO: Piksabej
Oglas

Nikada nisi prestar da živiš punim plućima, dokazuje ova baka. Stotrogodišnja Doroti Polak je radila na štikliranju svoje liste želja od karantina. NJena prva avantura: tetoviranje.

Pročitaj još: SRAMNA LISTA! Troje Srba dobilo "nagradu" jer su svojim stradanjem "učinili uslugu čovečanstvu"

Velika ljubav

Posebna tetovaža! 103 -godišnja Polakova nedavno je istetovirala žabu na ruci. „Jedino što volim više od piva i hamburgera“, objasnila je.

Moj unuk je godinama pokušavao da me ubedi, ali ja to nikada nisam htela

Starački dom

U junu je Polakova ugasila 103 svećice u staračkom domu u Mičigenu. Ovde je provela poslednjih nekoliko meseci u izolaciji zbog korona virusa. „Zbog KOVID-a, provela je mesece u nekoj vrsti zatvora“, kaže unuka Tereza Džouns.

"NJena medicinska sestra nam je rekla da je bila veoma depresivna. U početku nam nije bilo dozvoljeno da je vidimo, pa nismo imali pojma koliko je loše. Prilično je gluva, pa ni pozivi nisu pomogli ”.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Urzula Snow (@urzulasnow)

Prva tetovaža

Nedugo nakon zatvaranja, 103-godišnja žena je znala šta želi da uradi: da se tetovira. „Bilo je prilično uzbudljivo. Moj unuk je godinama pokušavao da me ubedi, ali ja to nikada nisam htela. Odjednom sam pomislila: Želim tetovažu. I ako je moguće, žabu. Zato što volim žabe “, smeje se žena. Smatrala je to prilično strašnim, ali nije izgledalo tako. Nije pomerila ni mišić kada je uradila tetovažu.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas